Szerintetek vizsgáltassuk ki magunkat?
Egy éve próbálkozunk a teherbeeséssel. Iszom a cickafark teát, a ciklus második felében kenem a womens krémet. A jobb oldali petefészkemet néha érzem.
Már nagyon el vagyok keseredve, tudom, van akik több éve próbálkoznak, de akkor is el vagyok keseredve.
Szerintetek vizsgáltassuk ki magunkat? Ha igen, mennyi időbe telik, hogy megtudjuk, mi a baj?
Én egy év után már elmennék orvoshoz.
Hogy mennyi idő amíg kiderül a baj az attól is függ, hogy mi a baj. De sokkal jobb tudni, kezelni és szülni, mint nem tudni és várni esetleg hiába éveket.
Egy kivizsgálás nem árt, ha másért nem, saját magatok megnyugtatására. Nem biztos, hogy bármi gond van, de ezzel is telik az idő, és közben is lehet próbálkozni! Szerintem nem árthat, ha megnézetitek magatokat. Hogy mennyi időbe telik, az a problémák súlyától függ, de lehet, hogy Semmi gond!!! Ez az idő teljesen normális.
Sok sikert kívánok nektek!
Mindenképpen.Mi 3 évig próbálkoztunk feleslegesen:S
Sok sikert nektek:)
Talán férjed spermaszámának megállapíttatásával kellene kezdeni. Újabban sok baj van ezzel.
Egy alapos kivizsgálás amúgy is ajánlatos a várandósság előtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!