Hova érdemes menni kivizsgáltatni magunkat a párommal?
Fél éve próbálkozunk a babával, most szeretnénk kivizsgáltatni magunkat, kezdve a párommal.
Hova érdemes menni?Ha a Kaáliba megyünk, sokára kapunk időpontot?Ma próbáltuk hívni őket, de egész nap foglaltak voltak.Ezzel nem akarunk hónapokat várni.
A Kaálinak (pesti) 3 telefonszáma is van, érdemes a többit is megpróbálni, ha az egyik foglalt. Nem adnak sokára időpontot, kb. 2-3 hét múlvára. DE érdemes a saját nőgyógyászodnál kezdeni, mert úgyis kell egy csomó vizsgálati eredmény a Kaáliba.
Ja, 1 év próbálkozás alatt szóba se állnak senkivel, úgyhogy érdemes azt mondani, mert a fél év teljesen normális, természetes idő.
Andrológussal kezdjétek, ha az rendben, Neked: hormonvizsgálat, hüvelyváladék vizsg., clamydia szűrés, átjárhatósági vizsg. Ezeket mind kérik majd a Kaáliban, és elfogadják a hozott eredményt, csak a spermavizsgálatot és az UH-ot kell náluk csináltatni.
Köszi!Andrológussal akartuk kezdeni, de mivel azt olvastam a Kaáli oldalán, hogy ott mindent elvégeznek egy helyen, ezért gondoltam arra, hogy ott vizsgáltatjuk ki magunkat.
Andrológushoz kell beutaló?
Kell oda beutaló?Nem igazán értem...
Beírtam, hogy III. kerületi szakrendelések, de andrológiát nem találtam, vagy ez az urológián belül van? Olyat sem találtam, de mindegy.
Még mindig az a nagy kérdésem, hogy hol van ilyen?
Első vagyok.
Én Vácon lakom, úgyhogy itt csináltattuk, bár magánrendelésen. Biztos pesten is foglalkoznak ezzel.
Egyébként pont ez a vizsgálat az, amit nem fogadnak el a Kaáliban máshonnan, ott is meg kell csináltatni 13 ezer ft-ért. DE azért érdemes ezt most megcsináltatnotok, mert ha kiderül, hogy ez a baj, nem kell téged fájdalmas vagy kellemetlen vizsgálatoknak kitenni, hanem a férjedet orvosolni. Ha mégsem ez a probléma, folytathatjátok a nőgyógyászodnál. Lehet, hogy nem is kell a Kaáliig elmennetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!