Sikerült vlkinek PCO mellett fogigátló segítségével a baba?
Szia!Veszprém megyei vagyok,de székesfehérvárra járunk dokihoz.Én mindkét terhességnél 12-ik hétig szedtem a mercformint.Meg ahogy kiderült a baba úgy elkezdtem szedni a duphastont ezt is a 12-ik hétig(pcos-nél sajnos gyakoribb a vetélés)
A pcos miatt nem volt semmi gond a terhességeknél.De a kislányom császárral született toxémia miatt,úgyhogy most minden nap mérem többször a vérnyomásom nehogy gond legyen.
Te hol laksz?
Igazából nem tudom mennyi metet ideális szedni olyat is olvastam aki 2000 mg-ot szedett naponta.
Amúgy azért jöttem el veszprémböl mert nem jöttek rá mi a bajom,így én kutattam neten és gondoltam hogy pcos van nekem is így olyan nőgyógyászt kerestem akinek a szakterülete nőgyógyászati endokrinológia,így kerültem fehérvárra de nem bántam meg soha mert tudom hogy itt jó kezekbe vagyunk.
Én Tolna megyei vagyok és Szekszárdra járok magánrendelésre(külön meddőségre specializálódott nőgyógyászhoz és külön endokrinológushoz).Jövő héten bejelentkezem uh-ra.
Szerinted lesz már valami látható változás?
Amúgy mellette szedek még folsavat és E-vitamint(vékony volt a méhnyálkahártyám)is.
Szia!Én gravidát kezdtem el szedni mielött fogantak a gyerkőcök aztán áttértünk a ladeevit vitaminra.
Azért kérdezd meg a dokit a clostirol hátha felírja(csak fontos hogy uh-on figyelemmel kísérje nehogy valami gond legyen)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!