Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Sikerült vlkinek PCO mellett...

Sikerült vlkinek PCO mellett fogigátló segítségével a baba?

Figyelt kérdés
2011. jan. 9. 17:48
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Szia!Veszprém megyei vagyok,de székesfehérvárra járunk dokihoz.Én mindkét terhességnél 12-ik hétig szedtem a mercformint.Meg ahogy kiderült a baba úgy elkezdtem szedni a duphastont ezt is a 12-ik hétig(pcos-nél sajnos gyakoribb a vetélés)

A pcos miatt nem volt semmi gond a terhességeknél.De a kislányom császárral született toxémia miatt,úgyhogy most minden nap mérem többször a vérnyomásom nehogy gond legyen.

Te hol laksz?

Igazából nem tudom mennyi metet ideális szedni olyat is olvastam aki 2000 mg-ot szedett naponta.

Amúgy azért jöttem el veszprémböl mert nem jöttek rá mi a bajom,így én kutattam neten és gondoltam hogy pcos van nekem is így olyan nőgyógyászt kerestem akinek a szakterülete nőgyógyászati endokrinológia,így kerültem fehérvárra de nem bántam meg soha mert tudom hogy itt jó kezekbe vagyunk.

2011. jan. 12. 11:05
 12/13 anonim ***** válasza:

Én Tolna megyei vagyok és Szekszárdra járok magánrendelésre(külön meddőségre specializálódott nőgyógyászhoz és külön endokrinológushoz).Jövő héten bejelentkezem uh-ra.

Szerinted lesz már valami látható változás?

Amúgy mellette szedek még folsavat és E-vitamint(vékony volt a méhnyálkahártyám)is.

2011. jan. 13. 18:58
 13/13 anonim ***** válasza:

Szia!Én gravidát kezdtem el szedni mielött fogantak a gyerkőcök aztán áttértünk a ladeevit vitaminra.

Azért kérdezd meg a dokit a clostirol hátha felírja(csak fontos hogy uh-on figyelemmel kísérje nehogy valami gond legyen)

2011. jan. 16. 17:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!