Ki hány évesen szülte az első babáját? Én 22éves vagyok, párommal babát szeretnénk, már uton is van de nem vagyok biztos abban hogy jól döntöttem!?
Figyelt kérdés
2009. jan. 30. 11:24
11/18 anonim válasza:
Szia! 28-at töltöm és még várat magára a trónörökös... De azért szorgalmasan "dolgozunk" rajta. :-)))
12/18 anonim válasza:
Fura ezt nekem olvasni, hogy nem tudod, hogy jól döntöttél e :( Már csak azért is, mert 19 hónap eddig sikertelen próbálkozásnál járunk és 27 éves vagyok
13/18 anonim válasza:
Mi is nagyon szeretnénk babát, 26 vagyok. Viszont azt hiszem most közbejön egy munkahely váltás, és lássuk be ez rendesen keresztülhúzza a számításaimat, mert egy új munkahelyről mégsem mehetek el fél év után szülni. Szóval örülj neki, hogy neked már megvan a baba, én is fiatalabban szerettem volna szülni, de most még úgy érzem, hogy nem tettem meg mindent annak érdekében, hogy aránylag "ideális" körülmények közé érkezhessen egy baba. Pedig a világon mindennél jobban vágyok rá már évek óta! Lehet hogy én rontottam el, és te csináltad jól! Most azt hiszem irigylem azokat, akik már 23-24 évesen szültek. Szerintem természetes az elbizonytalanodásod, hiszen felelős leszel egy ember életéért, és ez elég ok arra, hogy kételkedj magadban, vajon képes leszel-e rá. De biztosan sikerülni fog, csak pozitívan!
14/18 anonim válasza:
27 vagyok, még várat magára a baba. Én már 22 évesen (akkor mentem férjhez) akartam gyereket, de a férjem még várni akart. Utólag sajnálom kicsit, már volt egy vetélésem, úgy érzem, sokat kell majd szenvedjek vele, mire összejön a 3 baba!
15/18 anonim válasza:
28 vagyok. Most született a babám. Ne aggódj, ilyen gondolatai szerintem a legtöbb embernek vannak. ;)
16/18 anonim válasza:
Én 38 vagyok, és még csak most fogom szülni az első babámat. Sajnos így alakult az életem, de az egész várandósság alatt arra gondolok, hogy bárcsak ne így alakult volna, és már a harmadik gyermekemet várhatnám! Klassz dolog a terhesség, én legszívesebben klímaxig csak folyamatosan szülnék. :)
17/18 anonim válasza:
Én bizony már betöltöttem a 27.mikor megszületett a fiam-és nem bántam meg hogy eddig vártunk
18/18 anonim válasza:
Párom 14(!!!!) évesen szült, én 18 voltam. Eltelt 8 év, most már a másik fiunk is 2 éves. Azóta anyagilag is rendeződtünk, és sok tanásot, segítséget is kaptunk. Soha nem fogjuk bánni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!