Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki hány évesen szülte az első...

Ki hány évesen szülte az első babáját? Én 22éves vagyok, párommal babát szeretnénk, már uton is van de nem vagyok biztos abban hogy jól döntöttem!?

Figyelt kérdés
2009. jan. 30. 11:24
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Szia! 28-at töltöm és még várat magára a trónörökös... De azért szorgalmasan "dolgozunk" rajta. :-)))
2009. jan. 30. 13:30
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Fura ezt nekem olvasni, hogy nem tudod, hogy jól döntöttél e :( Már csak azért is, mert 19 hónap eddig sikertelen próbálkozásnál járunk és 27 éves vagyok
2009. jan. 30. 13:31
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Mi is nagyon szeretnénk babát, 26 vagyok. Viszont azt hiszem most közbejön egy munkahely váltás, és lássuk be ez rendesen keresztülhúzza a számításaimat, mert egy új munkahelyről mégsem mehetek el fél év után szülni. Szóval örülj neki, hogy neked már megvan a baba, én is fiatalabban szerettem volna szülni, de most még úgy érzem, hogy nem tettem meg mindent annak érdekében, hogy aránylag "ideális" körülmények közé érkezhessen egy baba. Pedig a világon mindennél jobban vágyok rá már évek óta! Lehet hogy én rontottam el, és te csináltad jól! Most azt hiszem irigylem azokat, akik már 23-24 évesen szültek. Szerintem természetes az elbizonytalanodásod, hiszen felelős leszel egy ember életéért, és ez elég ok arra, hogy kételkedj magadban, vajon képes leszel-e rá. De biztosan sikerülni fog, csak pozitívan!
2009. jan. 30. 13:54
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
27 vagyok, még várat magára a baba. Én már 22 évesen (akkor mentem férjhez) akartam gyereket, de a férjem még várni akart. Utólag sajnálom kicsit, már volt egy vetélésem, úgy érzem, sokat kell majd szenvedjek vele, mire összejön a 3 baba!
2009. jan. 30. 13:56
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
28 vagyok. Most született a babám. Ne aggódj, ilyen gondolatai szerintem a legtöbb embernek vannak. ;)
2009. jan. 30. 14:23
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Én 38 vagyok, és még csak most fogom szülni az első babámat. Sajnos így alakult az életem, de az egész várandósság alatt arra gondolok, hogy bárcsak ne így alakult volna, és már a harmadik gyermekemet várhatnám! Klassz dolog a terhesség, én legszívesebben klímaxig csak folyamatosan szülnék. :)
2009. jan. 30. 14:39
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
Én bizony már betöltöttem a 27.mikor megszületett a fiam-és nem bántam meg hogy eddig vártunk
2009. jan. 30. 14:43
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
Párom 14(!!!!) évesen szült, én 18 voltam. Eltelt 8 év, most már a másik fiunk is 2 éves. Azóta anyagilag is rendeződtünk, és sok tanásot, segítséget is kaptunk. Soha nem fogjuk bánni!
2009. febr. 23. 23:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!