Ha mult hét szombaton (24-én) lett először pozitív a tesztem, február 2-án lát már valamit a doki?
A munkám miatt lenne ez nagyon fontos,mert 3 műszakba járok,és nehéz fizikai álló munkát végzek.
Azt se nagyon tudom,hány hetes lehetek,utoljára dec.10-én volt mensim,előtte meg okt.27-én,szóval össze-vissza.
Túl korán se akarok menni,de a babának sem szeretnék ártani a sok rohangálással,emelgetéssel.
Igen, ha a babát nem is, de a petezsákot látni fogja a doki.:) NE EMELGESS!!! MOST főleg ne!
Vagy, ha muszáj emelgetned, kérj "betegszabit", amíg a doki meg nem vizsgál...
Hogy hány hetes lehetsz, azt a doki megmondja majd, de ha a pozitív előtt negatívat is teszteltél, akkor kb 2-3 hete lehetsz terhes maximum, ami "orvosilag" úgy 4-5 hetes terhességnek számít.
(Látom, nem csak én nem tudok aludnia babás kérdéseim miatt, akihez Nálatok gratulálok!!!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!