Dr. Timmermann Gábort vagy Dr. Dömötör Jenő doktor urat válasszam?
Én Dömötörit ismerem.Arany keze van,diszkrét,szimpatikus,és még sorolhatnám.Nekem ő volt az első nőgyógyászom,és eddig nem nagyon találtam jobbat nála.Csak ajánlani tudom.
70Ft nagyjából nála a terhesgondozás,ez olyan 10 alkalom,így alkalmanként 7ezer forint.De ha nem az elején kerüsz hozzá,akkor értelem szerűen kevesebb.Plusz még 70 a szülés.De ezek magánrendelés árai.Tehát,ha területileg hozzá is tartozol,akkor nem kell fizetned egy vasat sem.És a Szt. Jánosnak remek a szülészete,új modern gépek,diszkrét orvosok,és aszisztensek.
Számomra sajna megfizethetetlen,de ha tényleg összevonják a Szt. Jánost az Szt. Margittal,akkor szülhetek nála:D
Mindezt annak fényében olvasd,h Timmermannt nem ismerem,így nincs viszonyítási alapom,de Dömötöriről tényleg csak jót mondhatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!