Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Dr. Timmermann Gábort vagy...

Dr. Timmermann Gábort vagy Dr. Dömötör Jenő doktor urat válasszam?

Figyelt kérdés
Fontos szempont a kedvesség, szimpátia, megbízhatóság, és persze az ár!!!! :)) Köszi.
2008. jan. 23. 08:45
 1/3 anonim ***** válasza:

Én Dömötörit ismerem.Arany keze van,diszkrét,szimpatikus,és még sorolhatnám.Nekem ő volt az első nőgyógyászom,és eddig nem nagyon találtam jobbat nála.Csak ajánlani tudom.

70Ft nagyjából nála a terhesgondozás,ez olyan 10 alkalom,így alkalmanként 7ezer forint.De ha nem az elején kerüsz hozzá,akkor értelem szerűen kevesebb.Plusz még 70 a szülés.De ezek magánrendelés árai.Tehát,ha területileg hozzá is tartozol,akkor nem kell fizetned egy vasat sem.És a Szt. Jánosnak remek a szülészete,új modern gépek,diszkrét orvosok,és aszisztensek.

Számomra sajna megfizethetetlen,de ha tényleg összevonják a Szt. Jánost az Szt. Margittal,akkor szülhetek nála:D

Mindezt annak fényében olvasd,h Timmermannt nem ismerem,így nincs viszonyítási alapom,de Dömötöriről tényleg csak jót mondhatok.

2008. jan. 23. 09:11
 2/3 anonim ***** válasza:
Én Timmermann doktor urat ismerem, hozzá járok, csak jókat tudok róla mondani. Kedves, figyelmes és nem utolsó sorban nagy szakembernek tartom. www.timmermann.hu oldalon tudsz tájékozódni. Javaslom menj el mindkét orvoshoz egy rendelésre (mivel mindkettőről jókat írtunk...:) ) és döntsd el, neked melyikük a szimpatikusabb, a szakértőbb. Boldog babavárást!
2008. jan. 23. 11:26
 3/3 anonim ***** válasza:
Én voltam az előző válaszoló. Timmermann doktornál a magánrendelésen 5000.-Ft-ot szoktam fizetni, ezt nem írtam!
2008. jan. 23. 11:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!