Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hormonprofil vizsgálaton Dr....

Hormonprofil vizsgálaton Dr. Timmermann-nál mennyi idő alatt van eredmény? 3. napon kell először mennem.

Figyelt kérdés
2011. jan. 31. 11:04
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
nekem ha jól emlékszem 1 hét alatt megvolt az eredmény.
2011. jan. 31. 11:09
 2/13 anonim ***** válasza:
a 2. hormonvizsgálat pedig a 21. napon volt.
2011. jan. 31. 11:10
 3/13 A kérdező kommentje:

És megkaptad az első vérvétel eredményét,majd a köv vérvétel utána a másodikét?

Vagy összevárják?

És te is a Timmermannál voltál?

2011. jan. 31. 11:10
 4/13 A kérdező kommentje:
És minden rendben volt,van baba azóta?
2011. jan. 31. 12:12
 5/13 anonim ***** válasza:

na. szóval nekem volt egy missed ab-om, és ezután kerestem fel Timmermann dokit, mert senki nem akart kivizsgálni, mondván ez elég gyakori, de nyilván én nem törődtem bele. az első hormonvizsgálat az OGYEI-ben volt, tudod, ahol ő is dolgozik, a 2.-at viszont a helyi laborban csináltattam, mert az így TB-re ingyen volt. az OGYEI-ben elég drága, talán 10-12 ezer ft /vérvétel, viszont az elsőt muszáj voltam ott csináltatni, mert már sürgetett az idő, nem akartam még egy hónap csúszást.

miután a helyi laborom meglett, elmentem hozzá, az OGYEI-s eredményt ő megkapta emailben. mindent rendben találtak, aztán rá pár hónapra jött is a baba, mégis megint elkezdtem barnázni, aztán utrogestant írtak fel az ügyeleten, aztán elment a Timmermann dokihoz, bevérzést talált többet is, 3 hónap non stop fekvés, de minden rendben volt aztán az egész terhesség alatt. jan.5én született meg kisfiam. a doki vezette le a szülést és a terhesgondozásra is hozzá jártam.

2011. jan. 31. 12:28
 6/13 A kérdező kommentje:

Nekem azt mondta hogy a vérvétel együtt 12ezer.

Nekem is volt 2 vetélésem,és a régi dokim csak felirogatott gyógyszereket vizsgálat nélkül...

Most voltam már nála 2x,mert elsőre alap vizsgálat,másodikra,pedig 2 hetes késés negatív teszt miatt.

Ma megjött,így szerdán vérvétel.

A Ogyeiben kedvesek voltak? Mert szívem szerint a Lillához mennék inkább...

2011. jan. 31. 12:34
 7/13 anonim ***** válasza:

OGYEI-ben mindenki aranyos. nekem olyan napon vették le a vért amikor elvileg nincs is vérvétel, mert pont így jött ki a 3. nap. azt hiszem 3-5. napon lehet levenni a vért, de a többi nap nálam hétvégére esett, így kivételt tettek.

már nem nagyon emlékszem az árára, akkor lehet, hogy az egyik 7 ezer a másik olyan 5 ezer körül lett volna? már nem emlékszem, de drágáltam azt tudom, és örültem, hogy legalább az egyiket TB-re el tudtam intézni.

2011. jan. 31. 12:56
 8/13 A kérdező kommentje:

Jaj,lehetne már szerda...

Aranyos tőled hogy válaszolgatsz:D

A barnázás mensi előtt ugye nem számít bele a ciklusba?

Mert ha igen,akkor ma lenne a 3.nap.

2011. jan. 31. 13:01
 9/13 anonim ***** válasza:

hát...én úgy tudom már a barnázás is beleszámít.

próbáltad az aviva tornát? sokan dicsérik. én ezen az oldalon ismerkedtem meg vele, hormonporblémára kifejezetten hasznos. és a tanfolyam csak egyszeri alkalom, tavaly volt 5 ezer ft. ami szerintem egyáltalán nem nagy összeg. de könyvből is meg lehet tanulni, netről le lehet tölteni. nem is kell minden nap végezni a tornát. én majdnem mentem tanfolyamra, be is voltam jelentkezve, de aztán visszamondtam... valahogy megéreztem ösztönösen, hogy anélkül is fog sikerülni.

2011. jan. 31. 13:07
 10/13 A kérdező kommentje:

Nem próbáltam még,de utána nézek.

Amugy van egy fiam,ő elsőre összejött akkoriban.

2011. jan. 31. 13:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!