Mellbimbóból nyomás hatására átlátszó vagy fehér színű folyadék mire utalhat?
1 héttel a párommal való együttlét után sorra terhességi tüneteket produkáltam ... (némelyik a mai napig megmarad de leginkább akkor érzem őket ha ezen a témán agyalok.) védekeztünk is bár volt egy rizikós 2 perc körülbelül ameddig nem (tudom, hogy az előváladék is tartalmazhat ivarsejteket )de aztán gumióvszert használtunk. viszont a várt menszeszem előtt egy héttel történt a dolog így elvileg akkor már nem volt peteérésem. elkezdtem félni. megcsináltam 2 tesztet, negatív lett. voltam orvosnál ő azt mondta nem vagyok terhes viszont mivel ha beszélhetnénk is terhességről az még elég korai lenne így elképzelhető hogy még nem tudta kitapintani. UH-t nem csinált. tehát semmivel nem jutottam előrébb. úgy érzem mintha a hasam napról napra nagyobb lenne. a mellem néha fájdogál picit de egyéb tünetem nincs csak annyi, hogy a mellbimbómat ha megnyomom ilyen fehér vagy átlátszó színű váladék távozik belőle. viszont úgy tudom ez ilyen korán még nem jelentkezik és, hogy nem is normális jelenség.
a hőmet méregettem, viszont napközben és hol 37,1 volt hol pedig 36,7 szval változó. nem reggel mértem sajnos.
mire gondoljak? babás lehetek? vagy csak pszichés alapúak a tüneteim?
szia.
A babára nagyon pici az esélye de természetesen megvan, de a melledből a fehér váladék ami jön az a magas prolaktin szint okozza menj el a dokihoz és nyugodtan mond el neki fogsz rá gyógyszert kapni amitől majd szépen elmúlik de ne hanyagold el mert később nagyobb baj is lehet belőle , napközbeni hőmérséklettel ne kínozd magad a reggeli sem 100 % semmire nemhogy a napközbeni , az felejtsd el , ha mégis babás lennél örülnél neki , vagy szeretnétek már.
Bár szerintem pici az esély rá , szinte semmi , inkább hormonális dolog állhat e-mögött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!