Vot már úgy valaki, hogy az elmaradó menzeszen kívül semmi más tipikus jele nem volt a teherbeesésének?
Figyelt kérdés
Fiam 14 hós, augusztus óta van újra menzeszem, és azóta sosem volt pl. az a melldagadásom, mint terhesség előtt. Most szeretnénk kistesót pár hónapja, késik a menzeszem, de semmi egyéb jel.2011. jan. 8. 21:01
1/3 anonim válasza:
Szia! Igen, nekem semmi más tünetem nem volt. Gondoltam, biztos csak késik pár napot. Vettem egy tesztet, pozitív lett:-) A tünetek (émelygés, mellfeszülés) csak a 6. héten kezdődtek, és a 10. héten el is múltak. Minden jót Nektek! Üdv, 13 hónapos kisfiú anyukája
2/3 anonim válasza:
Nekem a 2 terhességem alatt soha nem volt semmi bajom. Se hányinger se mellfeszülés se semmi de semmi. Egyedül az, hogy bőgősebb lettem, minden vackon pityeregtem. De amúgy testi tünetem semmi nem volt soha, pedig egyik fiú, másik lány lett.
3/3 A kérdező kommentje:
Úgy látszik, akkor teljesen normális a helyzetem. Kibírnám, ha nem lennének az előző terhességem tünetei :)
Teszteltem pozitívat, úgyhogy remélem minden ok lesz. Köszönöm a válaszokat.
2011. jan. 9. 20:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!