Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ma kelett volna megjönnie de...

Ma kelett volna megjönnie de hála a joistennek nem jött! Ma tojásfehérje nyákom volt! Ez mit jelent? Vizes folyásom nincs és krémes folyásom is volt

Figyelt kérdés
2009. jan. 29. 20:47
 1/10 anonim ***** válasza:
48%
Szerintem babás vagy.Ha kibírod addig,tesztelj egy pár nap múlva.Ha nem tesztelhetsz akár holnap is.Majd írd meg,hogy szabad-e gratulálni!!Szép estét
2009. jan. 29. 21:50
 2/10 anonim ***** válasza:
tojasfeherje nyák mensi előtt tuti mensi jele
2009. júl. 24. 18:46
 3/10 A kérdező kommentje:
Az is lett:)
2009. júl. 24. 19:59
 4/10 anonim ***** válasza:
Ezt a kérdést miért írtad ki mégegyszer, ha már réges-régen nem aktuális?? Nem értem mi értelme??? Légyszi magyarázd el. :)
2009. júl. 26. 07:38
 5/10 anonim ***** válasza:
Jaja,ez engem is érdekelne,január már nem most volt!
2009. júl. 26. 13:50
 6/10 anonim ***** válasza:
de van ertelme, hisz egy tanulsag, hogy igen, annak volt igaza, aki azt mondta, mensi lesz.legrosszabb az, mikor tanacsot adunk, a valaszolo pedig eltunik a fejlemenyekkel, ahelyett, hogy kozolne, mi lett vele. koszi a kerdest, sokat tanultunk belőle.
2009. júl. 26. 14:35
 7/10 anonim ***** válasza:

Na de akkor alá kéne írni,hogy na ez lett belőle,és azért raktam ki,mert......Azóta pedig annyi történt,hogy......

Nem?Nem tudunk semmit,és nem is ír:(

2009. júl. 26. 14:56
 8/10 anonim ***** válasza:
Igen igaza van annak, aki azt írta, hogy tanulságként jó lenne, ha mindenki elmondaná, hogy végül is mi lett a kérdés feltevése után az eredmény. De sajna itt nagyon sokan nem írják meg az eredményt. Ezt a kérdést meg, még akkor sem értem, hogy miért írta ki mégegyszer, ha nem írta meg rögtön, hogy sajna mensi lett belőle. Tehát a kérdező nem azért írta ki. De akkor miért is????
2009. júl. 26. 17:44
 9/10 A kérdező kommentje:

:)na azért tettem ki megint, hogy mennyire kiváncsiak lesztek e rá:)

sajna semmi megjött akkor a menzi rendesen azóta is ez jelzi ha megakar jönni ,hogy nyálka jön mint peteéréskor!!!Azóta kideült magas prolaktinom de peteérésem az volt, most gyogyit szedek most pedig 2 napja nagyon erősen görcsöltem ez a 20. napom . remélem beágyazódás volt.

2009. júl. 26. 20:07
 10/10 anonim ***** válasza:
szoritunk a babához:D
2009. júl. 26. 21:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!