Akinek felirta az orvos a Bromocriptint, előtte volt vérvétele?
Figyelt kérdés
Nekem nem volt vérvétel, csak ugy felirta mert mondtam hogy korábban sokáig szedtem a fogamzásgátlót. És ő ugy gondolta hogy akkor a prolaktinszintemmel gond lehet. Jár már valaki igy? És összejött a baba ezzel a gyógyszerrel könnyebben?2009. jan. 29. 15:58
1/2 anonim 

válasza:

milyen orvos az ha ugy gondolja hogy a prolaktin szintel van gond?és ha mégse????????akkor???????előtte mindenképpen kelett volna vérvételt csinálnia!nekem csináltak és akkor derült ki hogy nemjo mert magas és rendbejött tőle!én nemszedném az biztos!!!!!!!!aztsem tudja akkor hogy meddig szedd!nekem aztis nézte medig szedjem mert mikor helyreállt rá 3 hétre akkor leálitott rola!
2/2 anonim 

válasza:

cia nekem volt vérvétel igy derült ki hogy magas a prolaktin szintem!!! kaptam bromot azt enyivel lerendezte!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!