Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mindenképpen páfrányos marad...

Mindenképpen páfrányos marad a mikroszkóp teherbeesés esetén?

Figyelt kérdés
Ha igen, akkor miért?
2011. jan. 7. 15:56
 1/3 anonim ***** válasza:
Nekem ez a mikroszkóp-dolog egyáltalán nem jött be, egy pár hétig minden nap néztem és nem vettem észre semmi különbséget, közben meg kiderült, hogy közben teherbe estem. Amúgy nem terhesség esetén változik el, hanem peteéréskor.
2011. jan. 7. 18:21
 2/3 anonim ***** válasza:
Én is szenvedtem egy darabig mikroszkóppal, senkinek sem ajánlom. Majd rendeltem a teszvesz-en ovu tesztet és az vált be.
2011. jan. 7. 18:24
 3/3 anonim válasza:

Sziasztok!

Nem tudom érdekel e még valakit ez a kérdés, de nekem az ovuláció után pár nappal újra páfrányos lett. Főleg délutáni órákban voltak hatalmas páfrányaim. Úgy vettem észre hogy sokszor nem elég az egy óra, inkább két óra nem evés-nem ivás nélkül mutatta meg. Mivel nem jött meg a menzim, tesztet is csináltam, pozitív lett.

Most 5 hetes vagyok :)

2015. szept. 24. 10:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!