Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Itt a tesztem amit szerdán...

Itt a tesztem amit szerdán csináltam. Ez most akkor tutira pozitiv?

Figyelt kérdés

Régóta vágyunk a babára és nem akarom beleélni magam.Szerdán

csináltam egy tesztet,aminek itt láthatjátok az eredményét.Még dec. 25-én kellett volna (nem)megjönni,de azóta se semmi. [link]

2011. jan. 7. 09:05
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
100%

Gratulálok!!!

De tényleg írd már meg mit csináltatok másképpen.

Egyáltalán mi volt a baj, hogy 5 évig nem sikerült?

2011. jan. 7. 10:06
 22/36 anonim ***** válasza:
:D
2011. jan. 7. 10:35
 23/36 anonim ***** válasza:
Anyám!5 év!!Még a hideg is kirázott!!Gratulálok!!!100% pozitív!!Most erő adtál Nekem (másfél éve próbálkozunk)!!!!!!!
2011. jan. 7. 11:25
 24/36 A kérdező kommentje:
Először is nagyon szépen köszönöm mindenkinek. Remélem tényleg (végre!)baba van a dologban, mivel orvoshoz majd csak jövő szerdán megyek. Nálam minden okés volt, a páromnál találtak gyulladást és ezáltal kevés volt a spermaszám.Ezt már kb. 3 éve tudjuk, de javulás még nem volt.Egy éve egyáltalán nem ivott se orvosságot, se vitaminokat mert le voltunk törve, most január végén akartunk újra orvosokhoz járni.... hát röviden ennyi.Remélem érthető voltam.
2011. jan. 7. 12:02
 25/36 anonim ***** válasza:

Szia!

Először is Gratulálok nagyon de nagyon!!!!!:-)

Tudom mit érzel most hidd el!Hihetetlen de igaz!

Mi 4 évet vártunk a babánkra és nekünk is sikerült kedden töltöttük a 13.hetet!Én sem akartam hinni a szememnek pedig igaz!Vannak csodák és lesznek is!

Soha nem szabad feladni és nagyon drukkolok azoknak akik most vannak rajta a baba ügyön!!!!!!!!!!!!

Vigyázz MAGATOKRA!:-)Boldog babavárást!:-)

2011. jan. 7. 12:08
 26/36 anonim ***** válasza:
Nagy nagy gratula, sok boldogsagot es egeszseget!!!!!!
2011. jan. 7. 12:29
 27/36 anonim ***** válasza:

Tiszta szivbol gratulalok, ez egy nagyon eros pozitiv teszt! Megerdemelted 5 ev varakozas utan!! Boldog babavarast Neked!!

37+3h km

2011. jan. 7. 12:51
 28/36 anonim válasza:

Gratulálok!!!!Még a könnyem is kicsordult:-)

A férjed mit szólt hozzá? Gondolom nagyon örült!!!!

2011. jan. 7. 13:38
 29/36 A kérdező kommentje:
Köszi, köszi mindannyiótoknak! Hát, a férjem is csak csodálkozott velem eggyütt a teszt láttán! Még mindig nem tudjuk felfogni, mert sok csalódás ért bennünket ez az 5 év alatt!!!! Nagyon várom már mit mond majd a nőgyógyászom.Akkor már biztosan felfogom, ha ő is megerősíti.
2011. jan. 7. 13:52
 30/36 anonim ***** válasza:
et full pozitiv...nagy -nagy gratula...Elismerésem az 5 évért...
2011. jan. 7. 17:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!