Most kell "aprítani" igaz?
Bocs a kifejezéséer, csak nagyon megörültem. Most vagyok a ciklus közepén, nagyon megfájdult a hasam kb egy negyed órája, kimentem a mosdóba, megvolt a tojásos nyák és volt egy kis barna pötty is benne.
Akkor ez azt jelentené, hogy a tüsző kiszabadúlt?
Két éve próbálkozunk, én már majdcsak nem faladtam, voltam orvosnál is, akkor még nem volt biztos, hogy van peteérésem, mert mindeki mást mondott. Mást a doki, mást az uh-s. Már a hőmet sem mérem. Most viszont szerintem volt. De vajon sikerült neki kiszabadulni?
Hát azt szerintem senki sem tudja megmondani, hogy mi zajlik most odabent, de egy kis összebújás a pároddal sohasem árt. :-)
Ha mégsem lesz baba, akkor menjetek el és tényleg alaposan vizsgáltassátok ki magatokat. Ha kell a 25. orvoshoz is menjetek el, mert megéri hidd el.
Sok sikert!
Az első vagyok. Az lemaradt, hogy SOHA NEM SZABAD FELADNI az álmaidat!!!
Drukkolok!
Tartsátok egymásban a lelket! Én sem voltam/vagyok nagy gyógyszer fogyasztó, de a cél szentesíti az eszközt. :-)
Ha tudok segíteni vagy akarsz beszélgetni, írhatsz privit is.
Írnék e-mail, csak épp dolgozom és itt le van korlátozva az internet.
Istenigazából nem is tudom mit írhatnék, ebben a témában csak sóvárogni, talán egy kicsit irígykedni tudok, ami egy bizonyos idő után a depresszió kellős közepébe sodor.
Mindig is azt vallottam, hogy a gyermek tudja mikor kell érkezni, éppen ezért is óckodom az orvoshoz járkáláshoz. Egyszer már elkezdtem, de egy félév után belefáradtam. Nem egyszer mentem be úgy a dokihoz hogy semmivel nem lettem okosabb. Az uh-s doki azt mondta nincs peteérés, a doki meg azt hogy igen mert van folyadék. Én meg csak néztem mint borjú, hogy akkor most mi van.
Abba hagytam. Vettünk párommal egy házat,s most azzal múlatjuk az időt, hogy azt pofozgatjuk, s mindemellett próbálom vele terelgetni a gondolataimat, hátha csak úgy beköszön a pici. De már ennek is egy éve lassan.
Talán ha kész leszünk előről kezdem egy másik dokinál, aki kifejezetten erre specializálódott.
Mindig is azt mondtam, hogy 30 éves korom előtt mindenképpen megszűlöm első gyermekem, nem akarok vén anya lenni, nem akarom őt idő előtt itthagyni, és persze látni szeretném az unokáimat is.
Sajnos a sors szele még nem érintett meg, most is csak a sírás környékez. Ilyenkor mondom magamnak, hogy nem szabad, nem szabad sírni, mert az mégjobban a túl akarást rá görcsölést eredményezi, de bevallom, nem egyszer elengedtem magam és csak úgy zokogtam a piciny gyermekem után, aki valami oknál fogva nem lehet velem.
Az első 3-om vagyok! El sem hiszed hogy mennyire ismerős amit írsz. A házvásárlás, a 30 év alatti gyerekvállalás és az idős szülő gondolata mintha magamat látnám. A kiborulás sem ismeretlen. Amikor a főnököm elmondta hogy babát vár, bezárkóztam a munkahelyi WC-be és fél órát bömböltem ott, közben a férjemnek kiabáltam a telefonba hogy "Miért ő? Miért nem én?"
Szerintem nem probléma ha néha jól kisírod magad, legalább a feszültség egy része lemegy.
Tényleg csak azt tudom mondani, hogy mindig előre kell nézni és sohasem hátra. Bízni kell a TI babátokban, jönni fog ő, csak egy kicsit kéreti még magát, hogy amikor megérkezik annál nagyobb legyen az öröm.
Minden jót kívánok és mihamarabbi két csíkot! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!