Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ilyenkor mi van? Merjek...

Ilyenkor mi van? Merjek reménykedni? 2 éve várjuk a babát.

Figyelt kérdés
24-31 naposak szoktak lenni a ciklusaim, törpemikroszkóp 8-13.cn-ig volt páfrányos. Ma 28 cn vagyok és ismét nagyon páfrányos a mikroszkóp, viszont kicsit görcsölök és ha pisi után megtörlöm rózsaszínű lesz a papír! Tesztelni nem merek, mert már volt így egy halvány tesztem, de menszi lett, a doki azt mondta: van ilyen.
2011. jan. 6. 12:16
 1/9 anonim ***** válasza:

Lehet hogy újra megérett egy petéd? Vagy csak a hormonjaid szórakoznak veled. Szerintem várd meg a 31. napot. Akkor tesztelj ha addig nem jön meg.

Drukkolok! :-)

2011. jan. 6. 12:26
 2/9 anonim ***** válasza:

Őszintén?

Nem tudom.

Álmodozó, viszont lassan reménytelen, 2 éve gyermek után vágyó 28 éves nő vagyok.

Bocs az érdemtelen válaszért csak gondoltam megosztom veled. (Igen voltam orvosnál, még mielőtt megkérdőjelezné valaki)

Mindenesetre neked szívből drukkolok.

2011. jan. 6. 12:29
 3/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm, viszont drukkolok mindenkinek! Ha lesz valami megírom! Ha valaki tudna megerősíteni vagy cáfolni a babában még írjon!
2011. jan. 6. 12:40
 4/9 anonim ***** válasza:

Az első vagyok és a másodiknak üzenem, hogy aki álmodozó az eléri a célját. Ilyen vagyok én is és 4 évig vártam az én picikémre. (Közben 20 hetesen ikervetélés, méhtükrözés, átjárhatósági műtét, hormonkezelések, stb...) Semmi problémánk nem volt orvosilag, csak nagyon rá voltunk kattanva a babatémára. (Tudom hogy nem lehet nem rákattanni.) Elmentünk egy meddőségi klinikára és az első konzultáció napján annyira megnyugodtunk hogy majd ők csinálnak nekünk gyereket, ha mi nem tudunk, hogy este apával összehoztuk a mi csodababánkat. Teljesen egyedül, gyógyszerek és orvosi segítség nélkül. Az én (egyik) álmom már teljesült, kívánom hogy teljesüljön a tiétek is!

Sok sikert és mindig csak előre szabad nézni! :-)

2011. jan. 6. 12:41
 5/9 anonim ***** válasza:

Köszönöm.

Ha így maradunk egy állapotba, ismét elszánom magam a kivizsgálásokra, csak félek ettől a sok bogyótól. Én egész életemben a semicilinen kívűl semmi más gyógyszert nem ettem. A hormonkezelésektől, meg rettegek.

Amúgy most írtam ki egy kérdést pont e kérdés előtt van. Ha gondolod olvasd el. Kicsitt felvillanyozott.

2011. jan. 6. 12:52
 6/9 anonim ***** válasza:
Ha az "aprítós" :-) arra már válaszoltam!
2011. jan. 6. 12:59
 7/9 anonim ***** válasza:
Igen az. És már el is olvastam. Köszi szépen. Próbálom tartani magamban a lelket.
2011. jan. 6. 13:06
 8/9 anonim ***** válasza:
Én is így vagyok, csak én a 27.cn-en, és rózsaszín törlésnél de elég erős görcseim vannak a jobb petefészkem környékén, tegnap meg az egész alhasamba volt. Kíváncsi leszek mi lesz a vége.
2011. jan. 6. 15:31
 9/9 A kérdező kommentje:
32. nap - teszt. Kevés vérzésem van. Biztos hormonprobléma.
2011. jan. 10. 17:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!