Van olyan hogy az első baba lombik, de aztán sikerülhet természetes úton is?
Figyelt kérdés
Hormonális problémák miatt nem estem teherbe (elméletileg rendeződhetett), illetve volt egy méhen kívüli terhességem, amikor "elvesztettem" az egyik petevezetékemet is. Nyilván kevesebb eséllyel, de teherbe eshetek természetes úton? Van itt valaki, akinek sikerült?2009. jan. 28. 21:12
1/5 anonim válasza:
Persze.Van egy ismerősöm akinél az első baba lombik lett,aztán annyira lefoglalta őket a baba érkezése,hogy nem is gondoltak rá,hogy terhes lehet,hát az lett nemrég megszülettek az ikerlányai teljesen spontán jött össze.A nagyfiú 15hónapos.
2/5 anonim válasza:
Nemrég szültem és aki velem volt egy szobába az így "járt". Az első gyermeke egy kislány lombikos, már 5 éves, és most szülte a kisfiát, aki meg természetes úton "sikeredett".
3/5 anonim válasza:
Van bizony! Az én barátnőm ,ajd 10 évet várt babára mire lombikkal sikerült nekik az első lány,és még szoptatott miközben spontán teherbe esett a második lányukkal,mivel ugye védekezésre nem is gondoltak. Ugyhogy fel a fejjel!
4/5 anonim válasza:
A nővéremék 3 lombikbébi programon vettek részt, nem sikerült. Méhplasztikai műtéte volt. Azt mondták, hogy el vannak záródva a petevezetékei. A mensese össze-vissza volt. Mindennek ellenére 1 év múlva váratlanul terhes lett természetes módon! Császározni kellett 7 hónaposan, és csak akkor derült ki, hogy ráadásul osztott méhe volt. A babóca, aki azóta egy 3 éves gyönyörű kislány, szerencsére a nagyobbikban fogant meg, de már kevés volt neki a hely. Ez erős fájdalmakat okozott, ezért a császár mellet döntött az orvos a hetedik hónapban.
Az ő esete alapján szerintem nem szabad feladni!
5/5 A kérdező kommentje:
Köszi Csajok, egyelőre boldogok vagyunk a 10 hónapos kisfiúnkkal, de szeretnénk egy kistesót is. Mi sem védekezünk, minek? Hátha :)
2009. jan. 29. 10:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!