Szombaton lefeküdtem a barátommal és nem védekeztűnk...orális szexnél éreztem a sós ízt(előváladék) és nem ment belém...és a peteéréem elött 2-3 nappal volt ez...mennyi az esélye, lehetek terhes?
Csatlakozom, a többiek válaszához még toldanék annyit, hogy a tehességi tesztet az együttlét után 12-13 nappal érdemes megcsinálni, ismételten pedig 20 nap után mutat megbizható eredményt...
a papolás részét most kihagyom...
Mivel az előváladékban is lehet sperma és peteérés előtt voltál, megvan az esély egy babucira. Az, hogy lenyaltad az előváladékot, semmit sem jelent, mivel később ugyanúgy lehetett, amikor már behatolt a péniszével. A 72 órás tabiról lecsúsztál (tudod egyáltalán, hogy mi az???), úh. marad a terhességi teszt és az esetleges terhesség következményeinek viselése a párocskáddal együtt.
Gratulálok, egy újabb szexre érett tini párocska :S És még felháborodva reklamáltok, ha le vagytok hurrogva, ha azt mondják a felnőttek, hogy a szexet nem 13-15 éves kor környékén kell kezdeni...
Ha felnőtt, felelősségteljes, szexre érett nő lennél, védekeztél volna. Majd ha felnősz agyilag is, nem lesz ilyen problémád, nem kell rettegned, mert lesz annyi eszed, hogy védekezz.
Ostoba liba. Ez a maximum amit bárkitől is kapsz, mivel már mindenki belefáradt.
Ne szexelj védekezés nélkül, legyen már eszed.
Lehetsz terhes, vegyél 72-eset, és csinálj tesztet.
Előzőnek: 72 órást már hiába vesz a kérdező, már lejárt a 72 óra, már fölösleges.
Két hét múlva vegyél tesztet...
Elnézést, időpontot nem olvastam.
Akkor szívás, gratulálok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!