Mi lehet ez? Már feladtam a testem jelzéseinek az értelmezését pár hónapja.
Figyelt kérdés
Fáj az alhasam mikor leülök, ha felállok, lehajolok. A derekam ugyanezeknél a mozdulatoknál hasogat.
Jelzem nem fájdogál, hanem fáj.
21. napon vagyok-31 napos ciklusokkal. Az ovuteszt 19-én volt pozitív, azaz a 14. napon.
Korai lenne éreznem bármit is, jól tudom (sajna).
Ha van valami ötletetek, kérnék egy kis segítséget...
2009. jan. 28. 20:28
1/4 anonim 

válasza:

Szia! Nem tudom mennyi ideje próbálkoztok, de jó lenne egy picit lazítani. Egy picit elszakadni a hőmérőtől, és mindenféle testi jelek értelmezésétől. Nem tartom feltétlen hasznosnak az ilyen és ehhez hasonló oldalak látogatását sem. Innen az jön le, hogy az első pillanattól kezdve kell mindenféle tüneteket produkálni. Sokaknál bejött az, hogy valami miatt másra koncentráltak (új munkahely, lakás felújítás stb) és akkor amikor nem is várták igazán összejött a baba. Légy optimista, de tényleg lazíts egy kicsit!
2/4 anonim 

válasza:

én is ugyanebben a cipőben járok, csak annyi változással, hogy nekem megvolt dec.-ben és jan.-ban is de csak 1 napot mindkét hónapban az 5 helyett. Pedig mi nem védekeztünk, de nem "akarunk" babát. Vagyis ha besikerül lesz, ha nem az sem baj. Nekem is majd le szakad a hátam, meg nagyon fáj a hasam, mikor hol, hol középen, hol jobb oldalt, ráadásul elég rosszul is alszom mostanában. Ja és tesztek eredményeiből, mivel mind a 4 negatív, elméletileg nem vagyok terhes. Csak akkor mi lehet?
3/4 anonim 

válasza:

Ha nem terhesség, akkor ez PMS. Velem is ez van szülés óta. Csak akkor kezdtem el jobban figyelni rá, amióta második babát szeretnénk. Amúgy biztos igaz, hogy nem kéne rá figyelni, de még így a 2. babára várva sem könnyű..
4/4 A kérdező kommentje:
Kedvesek vagytok :) Jelenleg az esküvőmre koncentrálok, 1 hónapom van még :) Tehát elfoglalom magam, ezzel nincs baj. Túl vagyok azon a ponton, hogy mindenfélét a terhesség jelének fogjak fel. Sosem hőmérőztem és teákat sem ittam. Az ovutesztet ebben a hónapban próbáltam ki először... Őszintén szólva inkább arra gyanakszom, hogy nem sikerült megrepednie a tüszőmnek :( Lehet nagy és az fáj, nem tudom- egy UH kiderítené... Mindenesetre remélem kedves második válaszoló, hogy nálad babát jelez :)
2009. jan. 28. 21:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!