Ha a 29. nap reggelén a teszt negatív lett, és ma vagyok a 32. napom és még csak nyoma sincs vérzésnek, mikor csináljak tesztet? Lilivel teszteltem, úgy tudom az hamar kimutatja.
Figyelt kérdés
Viszont. Több mint egy hete fáj a hasam, hol jobban, hol kevéssé, a mellbimbóm úgy fáj amikor hozzányúlok, mint amikor beütöm és a mirigy fáj belül. Folyásom nincs vagy nagyon kevés átlátszóbb, néha fehér, de nem testápolós. Peteérésem majdnem biztos volt, mert pecsételtem félidőben, ami a védőnő szerint a hormoningadozás miatt van ami a tüszőrepedést vezérli...2009. jan. 28. 19:47
1/2 anonim 

válasza:

legalább még egy hetet várj a tesztel és akkor csináld meg újból ha addig nem jelentkezik vérzés
2/2 anonim 

válasza:

Csinálj tesztet pár nap múlva. Én u.így jártam, majd a 42. napon elmentem dokihoz, és kiderült, hogy baba nincs, se peteérés (pedig minden jel arra mutatott, hogy van), és norcolutot és clostyt kaptam. Remélem neked nem így fog végződni, és baba lesz. Szorítok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!