Holnap kellene megjönnie, de ha fent marad a hőm, és még sem jön meg, este tesztelhetek?
Figyelt kérdés
2009. jan. 28. 18:52
1/4 anonim 

válasza:

ha ugy gondolod szükséges természetesen
2/4 anonim 

válasza:

Szerintem ne. Inkább várj vele pár napot. Nekem volt olyan, hogy csak a mensim najpján zuhant egy nagyot a hőm, azelőtti nap is még ment fel egy tizedet.
3/4 A kérdező kommentje:
Azt hiszem nem bírom ki! Már annyira szeretnénk kisbabát! Néha azt hiszem, hogy nem fog megjönni, hogy babás vagyok, és meg is van néhány tünetem, de néha meg ÁÁÁÁÁ nem vagyok terhes, mert nem érzem magamat Anyának! Félek is, mert már nem eggyet elveszítettem, és félek, hogy újra megismétlődik, mert nem élném túl!
2009. jan. 28. 19:15
4/4 anonim 

válasza:

Utolsó vagyok. Megértelek. Ugyanebben a hajóban utazom én is :-((( de eldöntöttem, hogy ezután CSAK akkor tesztelek, ha már 2 napja késik. Amúgy orvos megnyugtatott, hogy nem is eshetek teherbe, mert nagyon magas a prolaktin-szintem... kezeljük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!