Ha a hőm leesett, lehet még reményem, hogy babás vagyok?
Figyelt kérdés
Ma kellene megjönie,de eddig semmi igaz a hőm 36.9-ről leeset 36.7-re.De a melleimse feszülnek ami egyépként szokott előtte már 5 nappal és nem is görcsölök pedig szoktam.Volt már így valaki,hogy a hő leeset és mégis babás volt.Segítsetek légyszives.2008. jan. 22. 10:16
1/3 anonim válasza:
Nyugi már!Az állandó hőmérés és abban a változás nem biztos,h azt jelenti babás vagy,vagy nem vagy az.Majd akkor izgulj,ha nemjött meg.Nem kell ezen aggódni!
2/3 anonim válasza:
Me´g megjöhet.Erre senki nem tud sok biztatót mondani.Várj egy pár napot,ha nem lessz semmi,akkor terhesség lessz,csinálj egy tesztet.
3/3 anonim válasza:
szia. Elmesélem, hogy én hogy jártam! Vártam, hogy megjöjjön és még hasgörcseim is voltak, gondoltam megjön de nem így lett. Eltelt 4nap, hogy késett és csináltam tesztet, pozitív lett, aztán két nap múlva még egyet és az is pozitív lett. majd kb 9napos terhesen elmentem a nőgyógyászomhoz és nem talált babát még hüvelyultrahanggal sem. Aztán visszarendelt egy héttel később és már látható volt a petezsák és a 3mm-es babóca.Szóval először szerintem vegyél tesztet mert én kettőt csináltam és hidd el megbízhatóak. A "Gabreil"-nevű rendkívül egyszerű és pontos. Aztán már többet tudsz, csak jobb mint otthon ülni és agyalni, nem?!Sok szerencsét! 6 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!