A Jónás-naptár bejött valakinek?
Nekem olyan hihetetlennek tűnik. Bár valahogy úgy alakult, ebben a hónapban nekem is alkalmam nyílt rá, hogy teszteljem, mert a Jónás napomat a termékeny időszakomba tette, úgyh. kíváncsi leszek. Ha van vmi tapasztalatotok, írjátok meg!
Én lennék a legjobban meglepődve, ha most jött volna össze a baba!

Ha a nemét akarod befolyásolni,mi így csináltuk:Ha pé előtt vagytok együtt 1-2 nappal,valószínűbb a leány gyermek.Ha pont pé-kor valószínűbb a fiú.(Mert a lányok lassúbbak,de tovább élnek,úgymond be tudják várni amíg kiszabadul a petesejt.A fiúknak rövidebb az élettartamuk,de gyorsabbak,ezért ha pont pé-kor van akció Ők az esélyesebbek)Nekünk ezzel a módszerrel 3x sikerült olyan nemű baba amilyet akartunk.Azt nem tudom,hogy ez-e a jónás.
Sok sikert

szia.
Én vagyok az ellenpélda én hosszú hónapokig próbálkoztunk a naptár módszerrel és nem jött össze sem a baba sem a neme , nem tudom mennyi a valóságalapja pedig sok olyan hónapom volt amikor egybe esett a peteéréssel a naptár szerinti termékeny napjaim és mégsem sikerült ez a hónap is pont olyan volt.
De mindenkinek nagyon remélem hogy összejön akkor amikor szíve vágyik rá , mindenkinek kitartás és drukkolok hogy sikerüljön.
Üdv:
egy elkeseredett leány

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!