Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Utolso menzeszem december...

Utolso menzeszem december 14-20ig tartott,20. -tol rendszeres nemi életet éltünk a párommal, kb 2napja jobb oldalt a petefészkem fáj, terhességre utalo jel lehet ez? Irjatok. Tesztet mikor csináljak szerintetek? Tompika

Figyelt kérdés
2011. jan. 4. 13:13
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:

18:00-as vagyok.

Miert csak honap vegen tesztelsz? Mikorra nem varod? Hany naposak a ciklusaid?

Az, hogy erzekenyek a melleid tobboldalu is lehet, nem igazan szoktam velemenyt irni ilyesmirol, mert nem ertek hozza, azt viszont tudom, hogy nekem akkor erzekenyebb amikor meg kell jojjon. Mivel meg soha nem voltam terhes nem tudom mit kell erezni ilyenkor.

2011. jan. 10. 17:42
 22/32 A kérdező kommentje:
18:00asnak,azert honap végén tesztelek,mert nem szeretném elhamarkodni h megint csak 1csikos legyen:( 28naposak a ciklusaim,nekem megjön elött nem szokott ennyire fájni a mellem,szinte soha,nekem van már 1gyerekem,most a másodikon dolgozunk,csak azert irok ide,mert még nem szeretnék tesztelni,szinte az egyutt létek utan,sokszor ugy érzem h terhes vaok,de sztem azert mert annyira szeretnék másodikat,és márjártam ugy h teszteltem korán,most inkabb itt beszélgetek a dolgokrol,meg azert is várok a teszttel,mert utoljára,8 napja voltunk egyutt a párommal,és a kb 2heteset mutatja ki a teszt...nahh majd irj..minden jot
2011. jan. 10. 17:54
 23/32 anonim ***** válasza:

Szia!

Te nagyon turelmes szemelyiseg lehetsz ;) hogy megvarod a honap veget, en tuti nem birnam ki addig. Altalaban nemvart elott nehany nappal mar ellovok legalabb egy tesztet. A sarki gyogyszeresz szerintem belolem el :)

Varom a fejlemenyeket. Szep estet!

18:00-as voltam

2011. jan. 10. 21:05
 24/32 A kérdező kommentje:
szia,18:00asnak ma teszteltem, halány 2csikos...nemtom milehet...rossz a teszt....majdirj szép napot
2011. jan. 11. 08:13
 25/32 A kérdező kommentje:
bocsi,most nézem h elirtam,halvány a 2ik csikom....ezazt jelenti amire várok,vagy hibás a teszt??
2011. jan. 11. 09:58
 26/32 anonim ***** válasza:

Azt mondjak, hogy ami mar 2 csikos az pozi, fuggetlenul attol, hogy halvany vagy erosebb. Hat tenyleg kivanom, hogy baba legyen :) Holnap vagy talan holnaputan kene meg egyet tesztelni es akkor tutibb.

18-as :)

2011. jan. 11. 10:32
 27/32 A kérdező kommentje:
18-asnak:)köszi:)tesztelek majd még párnap mulva...majd irok h az milett:)további szép napot..
2011. jan. 11. 11:03
 28/32 A kérdező kommentje:
sziasztok,irtam h tegnap reggel halvány 2ik csikosat teszteltem,ma délutan megismételtem,az 1csikos volt..szerintetek most mivan??holnp reggel tesztelek megint..várom a válaszokat
2011. jan. 12. 19:15
 29/32 A kérdező kommentje:
sziasztok,teszteltem ma reggel ujra,2csikos...a 2ik halvány...akkor inkabb a pozitiv lesz...
2011. jan. 13. 09:11
 30/32 A kérdező kommentje:
sziasztok,a héten voltam dokinál,uh-n is,és 2petezsákot láttak:)5hetes vaok:)
2011. jan. 21. 14:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!