Utolso menzeszem december 14-20ig tartott,20. -tol rendszeres nemi életet éltünk a párommal, kb 2napja jobb oldalt a petefészkem fáj, terhességre utalo jel lehet ez? Irjatok. Tesztet mikor csináljak szerintetek? Tompika
18:00-as vagyok.
Miert csak honap vegen tesztelsz? Mikorra nem varod? Hany naposak a ciklusaid?
Az, hogy erzekenyek a melleid tobboldalu is lehet, nem igazan szoktam velemenyt irni ilyesmirol, mert nem ertek hozza, azt viszont tudom, hogy nekem akkor erzekenyebb amikor meg kell jojjon. Mivel meg soha nem voltam terhes nem tudom mit kell erezni ilyenkor.
Szia!
Te nagyon turelmes szemelyiseg lehetsz ;) hogy megvarod a honap veget, en tuti nem birnam ki addig. Altalaban nemvart elott nehany nappal mar ellovok legalabb egy tesztet. A sarki gyogyszeresz szerintem belolem el :)
Varom a fejlemenyeket. Szep estet!
18:00-as voltam
Azt mondjak, hogy ami mar 2 csikos az pozi, fuggetlenul attol, hogy halvany vagy erosebb. Hat tenyleg kivanom, hogy baba legyen :) Holnap vagy talan holnaputan kene meg egyet tesztelni es akkor tutibb.
18-as :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!