Utolso menzeszem december 14-20ig tartott,20. -tol rendszeres nemi életet éltünk a párommal, kb 2napja jobb oldalt a petefészkem fáj, terhességre utalo jel lehet ez? Irjatok. Tesztet mikor csináljak szerintetek? Tompika
Sziasztok!
Nekem is dec 14.én kezdődött.. 27 naposak a ciklusaim, 25.én éreztem az ovus görcsöket. Tegnap már türelmetlen voltam, teszteltem is egy szép negatívot.. 9.-re nem várom, ha nem jön meg sem tesztelek többet 12.-e előtt. Szilva
Szia! 18:00-as vagyok.
Hat azert gondoltam, hogy nem vagyok terhes mivel megvolt minden mensis tunetem. Viszont ma reggel teszteltem es megjelent egy nagyon halvany masodik rozsaszin csik is, azt ereztem, hogy osszeesek :) Nem tudom mi lesz belole, remelem baba, csak egyszeruen nem jon hogy elhigyjem. Mar 2 eve varok ra, paromat is mutottek herevisszertagulattal, de nem gondoltam, hogy ennyire gyorsan eredmeny is lesz. Nem tudom mit csinaljak, mondjam-e el apanak vagy meg varjak, talan hibas a teszt... tisztara ossze vagyok zavarodva. Ciklus.hu szerint hetfore nem varom, addig szorgalmasan tesztelgetek, hatha erosodik a csikom. Elvileg ebben a honapban minimalis eselyt adtam a babanak, de ugy latszik nagyon akart jonni. Es mi hihetetlen nagy szeretettel varjuk. Kivanom, hogy Neked is minel elobb sikeruljon es boldogok legyetek. Ha szeretned, majd leirom, hogy baba lett vagy sem. Minden jot kivanok!
Szoritok Nektek nagyon!
Majd jelentkezem...
18:00-as voltam
18:00 -as vagyok
Sajnos ma megjott :((( Majd a kov. ciklusban...
Valahogy ereztem, hogy ez most nem sikerult, ugyhogy nem volt nagy pofaraeses.
Remelem a Te babad ott van es jonni akar. Szoritok nagyon. Majd szolj, hogy mi a helyzet, varom az uj infokat ;)
Sziasztok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!