Volt ugy valaki, hogy menzi elött csinált pozitiv tesztet, és késett, és utánna negativ volt a teszt?
Tegnap csináltam nagyon halvány 2 csikos tesztet,menzimet péntekre nem várom,ma is csináltam de negativ!!a ciklusaim 26-28 naposak.
Légyszi a vélaményteket kérem.Köszönöm.

szerintem az pozitív és tuti hogy az első teszt amit csináltál érzékenyebb, a mai gyengébb és még nem érzékeli a HCG-t a szervezetedben!
csinálj holnap is meg utána is, de én szerintem terhes vagy!

milyen volt a mai teszt?
nekem amikor tehes voltam az első kettő ami pozitív is lett (az elmaradt menszesz utáni 5. napon a Medilab volt és utána még kettő Gravi HCG nevű teszt)ezek jók, de már nekem végülis akkor 5 napja késett.

Sajnos nekem van ilyen tapasztalatom. Mensi előtt pár nappal már halvány pozitív volt a tesztem, aztán egyre halványabb, majd eltűnt a csík, jött a mensi. DE! Következő hónapban megfogant a gyönyörű kislányom :-) szóval fel a fejjel, közel már a baba!
37 hetes kismami

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!