Még mindig nem jött meg,3 napja késik, ha veszek tesztet, a délután csinált teszt kimutathatja?
Tegnap írtam, hogy már eléggé össze zavarodtam, mert nem tudom, hogy mi van! Még mindig nem jött, meg, de már barnás folyásom sincs. Viszont, ha most elmegyek tesztet venni és ma megcsinálom, akkor nem tudom mennyire lesz megbízható az eredmény! Másnak még látom több nap késésnél se mutatta ki csak jóval késöbb! Várjam meg a holnap reggelt? Van olyan teszt amiben kettő vagy több van? Ha igen hol tudom megvenni? Budapesten?
Annyira bízom benne, hogy nem is fog megjönni és lesz egy pozitív tesztem:)
Szia!
Mintha én írtam volna ki a kérdést. Nekem is 3 napja késik, a hőm is lent van 2 napja, megjönni érzésem is volt ezekben a napokban, néha elég erősen, mára ez elmúlt, és jött a hányinger. Én is most készülök tesztet venni, de csak a reggeli elsőből fogom megcsinálni.
Nagyon szorítok neked!
én is neked, drukkolok! Szerintem válaszoltam is neked:D
A hőm 37 felett van, de szerintem erősödött a barnázás:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!