Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Tegnap kellett volna megjönnie...

Tegnap kellett volna megjönnie. Vajon terhes vagyok?

Figyelt kérdés
Ma reggel csináltam egy tesztet, ami negatív lett. Lehet, hogy korán csináltam? Tünetem nem sok van, csak annyi hogy néha meg-megszédülök, ami még nem nagyon fordult elő velem, hüvelyváladékom eddig nem volt egyáltalán (teljes szárazság), ma viszont szép adag testápolószerű fehéres-sárgás nyálkám volt délután. Ja és a hőmet csak mostanában mértem (és nem reggel), de tudom, hogy nekem mindig 36,5 körül szokott lenni (napközben), és most minden nap 37-37,3 között volt.
2009. jan. 27. 17:00
 1/8 anonim ***** válasza:
pár napot kéne még várnod, aztán tesztelni!
2009. jan. 27. 17:11
 2/8 anonim ***** válasza:
Szerintem 2 nap múlva tesztelj!
2009. jan. 27. 17:18
 3/8 anonim ***** válasza:

Szerintem is 2 nap múlva reggel tesztelj !

Szoritok érted !!

2009. jan. 27. 17:23
 4/8 anonim ***** válasza:
Én is szorítok!Ma még korai volt.
2009. jan. 27. 17:47
 5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a biztatást. Nagyon aranyosak vagytok. Majd megírom, hogy mi volt. Csütörtökön tesztelek legközelebb.
2009. jan. 27. 18:11
 6/8 anonim ***** válasza:
Én is Én is szorítok és várom az eredményt!!! :D
2009. jan. 27. 20:28
 7/8 A kérdező kommentje:

Megcsináltam a tesztet. Negatív lett és egy kis rózsaszínű cucc is jött, ami nálam a mensi előjele szokott lenni. Érthetetlen, annyira úgy éreztem...

De akkor ezek a furcsa rosszullétek (émelygés-hányinger) mitől voltak? Na mindegy, most szomorú vagyok, mert már nagyon beleéltem magam. Következő hónapban óvatosabb duhaj leszek. Nektek sok sikert és köszönöm, hogy szorítottatok.

2009. jan. 29. 09:29
 8/8 anonim ***** válasza:
Sajnálom, de azért remélem nem jön meg! Sajna sokan vagyunk úgy hogy produkáljuk a terhességi tüneteket, és mégsincs baba. Remélem hogy azért Nálad mégis lesz!
2009. jan. 30. 06:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!