27 napon vagyok a ciklusnak negativ a tesztem? Babát szeretnénk:hőm 37.3
Figyelt kérdés
Tüneteim.Mellfájás,pisilés,hasfájás,émelygés néha.
Szerintetek korán teszteltem???Köszönöm
2009. jan. 27. 11:20
1/7 anonim válasza:
2/7 anonim válasza:
Szerintem igen, mondjuk attól is függ, hogy hány napra szokott megjönni? Nekem is negatív lett a 27. napon a tesztem(28 naposak a ciklusaim), ma vagyok a 32.napban és még nem jött meg,de a következő tesztel várok mág 2 napot,mert van akinek csak egy hetes késéssel mutatja ki a teszt.Ugyhogy próbáld majd megint pár nap múlva. Sok sikert!
3/7 A kérdező kommentje:
28-29 naposak a ciklusaim.
2009. jan. 27. 11:34
4/7 A kérdező kommentje:
3-dik baba lenne,és a 2-nél már menzi elött kimutatta.De akkor lehet ha baba van a dologban akkor később fogant nem?
2009. jan. 27. 11:34
5/7 anonim válasza:
pontosan. a teszt akkor mutatná ki ha biztosan 15 nap körül volt a peteérésed, ha ez viszont késöbb volt mondjuk egy 5 nappal akkor a teszt is 5 nappal késöbb fog reagálni.
6/7 A kérdező kommentje:
valaki nem tudna olyan képet mutatni ahol nagyon nagyon halvány és vékony a 2-dik csík???? :-)))))
2009. jan. 27. 11:47
7/7 A kérdező kommentje:
11:16 mi lett a teszt eredményed?????
2009. jan. 29. 08:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!