Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ránéztek az én görbémre is?6...

Ránéztek az én görbémre is?6 nappal vagyok a PÉ után. Tudom ebből még bármi lehet, de úgy izgulok, mert így még sose emelkedett meg.

Figyelt kérdés

[link]

6 nappal vagyok a PÉ után. Tudom ebből még bármi lehet, de úgy izgulok, mert így még sose emelkedett meg. :)

3-án nem kéne megjönnie.

2009. jan. 27. 10:54
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

Köszönöm!!! :)))

A hasam fájdogál, hasonló a meg fog jönni érzéshez, de mégis másabb. A melleim érzékenyebbek lettek és teltebbek. Hányingerem is van reggelente, de az se olyan vészes. És eddig száraz voltam, tegnap óta meg "ömlik" a fehér krémes folyásom. A méhszáj zárt kemény és nehezen elérhető.

Remélem mindent leírtam.

2009. febr. 1. 15:38
 12/18 A kérdező kommentje:
Jaj, az kimaradt, hogy ma a hőm felment 37-re. :)
2009. febr. 1. 15:41
 13/18 anonim ***** válasza:

Szia

Jól látom, hogy a hőd, lefelé megy??

Jól vagy? Igaz nem jött meg? Még mindig pozi a teszted???

irj, aggódom

2009. febr. 3. 15:40
 14/18 A kérdező kommentje:

Igen, tegnap meg ma is le ment 1-1 tizeddel, de ma csináltam tesztet, és pozitív. Amúgy én is megijedtem, de még a CV vonal felett vagyok, tehát addig nem aggódom.

Remélem visszamegy, vagy megáll 36,8-on.

2009. febr. 3. 16:04
 15/18 anonim ***** válasza:

remélem én is hogy megáll a hőesésben.

Azért még ránézek a görbédre:) Örülök, hogy ma is pozitív lett a teszted! De, erősödik, igaz??

Puszi Edina

2009. febr. 3. 16:14
 16/18 A kérdező kommentje:

Én voltam, aki megkérdezte, hogy miért lett halvány 2. csíkos a teszte.

Röviden a sztori: Az első tesztem halvány 2 csíkos volt, a 2. rá 1 napra kicsit erősödött. Kíváncsiságképpen teszteltem egy másik teszttel is aznap, azon meg ugyan olyan erős volt mindkét csík. Ezek mind reggeli első pisis tesztek voltak. Ma 2. pisiből csináltam halványabb 2. csíkosat, de nagyon jól látszik ez is. Holnap azért csinálok egy másikat szigorúan első pisiből, és meglátjuk. Megvan az összes tesztem, ami eddig pozitív lett, és így össze tudom hasonlítani. De remélem nem lesz semmi baja a picinek, és velünk marad...

2009. febr. 3. 16:19
 17/18 anonim ***** válasza:
igen, olvastam azt a kérdést.De, ez tényleg sok mindentől függ. Egyik teszt sem egyforma. Kis kíváncsi vagy, egy nap kétszer teszteli. Bár, én is így tettem volna az biztos. Bár, nekem ma reggel sajnos megjött. De, nagyon bízom az inszeminációba ami most következik. tettem is fel egy ilyen kérdést. Drukkolok neked továbbra is
2009. febr. 3. 17:05
 18/18 A kérdező kommentje:

Szia Edina!

Jelentem feljebb ment a hőm egy tizeddel, és a tesztem nagyon erős 2. csíkos lett. :D

Most megnyugodtam :)

Sok sikert Neked is.

Puszi

Niki

2009. febr. 4. 07:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!