4 napja késik a mensim, ma vagyok a 32. napban. Ha a 27 napon negatív lett a teszt, attól lehet még, hogy mégis babám lesz?
Figyelt kérdés
A ciklusom 28 napos,nem szokott késni, 2 hónapja nem szedem a gyógyszert viszont már régebben is tartottam fél éves szüneteket és akkor is megjött 28 napra. Legutoljára dec.27.-én jött meg, 15.-én izsonyúan begörcsöltem, alig tudtam menni,ez a nap folyamán többszőr megismétlődött. Elötte volt kis testápolós majd átlátszós folyásom. Elvileg 23.-án kellett volna (nem)megjönnie,de semmi. Viszont 22.-e óta folyton olyan érzésem van mintha meglenne és ömlenék(bocsánat),nem egyszer rohanok wc-re,hogy most biztos "eláztam",de szerencsére nem. Tegnap és elötte 2 nappal ugyan volt egy kis vákony filctolnyi csík,de az is barna és aztán semmi. Viszont 1 hete 5 percenként pisilnem kell és a melleim és meg vannak "duzzadva". A 27.napon csináltam tesztet,de az negatív lett. Ha most várok 30.-ig,akkor már egy hete fog késni,akkor mindenképp ki kell mutatnia, igaz? Van akinek csak több nappal vagy héttel késöbb mutattta kia teszt az elmaradt mensi után? Annyira jó lenne:)2009. jan. 27. 10:20
11/16 anonim 

válasza:

Voltál sztk-ba?Mit mondtak?Én majd mához egy hétre megyek az orvosomhoz,picit aggodom mert görcsölget a hasam,de semmi baj nem lehet!!
12/16 A kérdező kommentje:
Tegnap a 33.napon megjött:( Pedig nem szokott késni:( Ugy látszik nem szabad ennyire foglalkoznom a dologgal,ugyis akkor jön a baba mikor ő akar:)
2009. jan. 29. 07:52
13/16 A kérdező kommentje:
Bocsi,most vettem észre,hogy van még egy oldal,azaz nem láttam,hogy írtál. Nagyon szurkolok nektek,de biztos nem lesz semmi baj,ne aggódj! A barátnőm is volt,hogy begörcsölt meg szurt a hasa, és most a kislánya 6 éves:)Majd írd meg,hogy mi van veletek!
2009. jan. 29. 09:06
14/16 anonim 

válasza:

Köszi!Sajnálom,hogy neked nem sikerült tényleg igaz nem szabad vele annyit foglalkozni mert akkor biztos nem sikerül.Nekünk ez volt a 3.hónap,hogy probálkoztunk és az előző 2-benel voltam keseredve most meg nem is gondoltam volna és tessék.Nemszabad görcsösen akarni,de tudom könnyű ezt mondani
15/16 anonim 

válasza:

Szia!Látod én örültem a pozitiv tesztnek 5napig utánna véreztem mikor orvoshoz mentem közölte korai vetélés volt.Nekem sem maradt meg a babám,biztos valami oka van.
16/16 A kérdező kommentje:
Szia! Csak most láttam,hogy írtál. Nagyon sajnálom:( Most már kezdem érteni,hogy miért mondta múltkor Nagyim,hogy sokkal jobb volt régen,amikor a nők csak akkor tudták,hogy babájuk lesz,mikor már szinte biztos volt. Kitartás!
2009. febr. 10. 08:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!