Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 4 napja késik a mensim, ma...

4 napja késik a mensim, ma vagyok a 32. napban. Ha a 27 napon negatív lett a teszt, attól lehet még, hogy mégis babám lesz?

Figyelt kérdés
A ciklusom 28 napos,nem szokott késni, 2 hónapja nem szedem a gyógyszert viszont már régebben is tartottam fél éves szüneteket és akkor is megjött 28 napra. Legutoljára dec.27.-én jött meg, 15.-én izsonyúan begörcsöltem, alig tudtam menni,ez a nap folyamán többszőr megismétlődött. Elötte volt kis testápolós majd átlátszós folyásom. Elvileg 23.-án kellett volna (nem)megjönnie,de semmi. Viszont 22.-e óta folyton olyan érzésem van mintha meglenne és ömlenék(bocsánat),nem egyszer rohanok wc-re,hogy most biztos "eláztam",de szerencsére nem. Tegnap és elötte 2 nappal ugyan volt egy kis vákony filctolnyi csík,de az is barna és aztán semmi. Viszont 1 hete 5 percenként pisilnem kell és a melleim és meg vannak "duzzadva". A 27.napon csináltam tesztet,de az negatív lett. Ha most várok 30.-ig,akkor már egy hete fog késni,akkor mindenképp ki kell mutatnia, igaz? Van akinek csak több nappal vagy héttel késöbb mutattta kia teszt az elmaradt mensi után? Annyira jó lenne:)
2009. jan. 27. 10:20
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:

Szia

A tüneteid bíztatók, szerintem már biztos kimutatná a teszt, csinálj újat, lehet h az előző túl korai volt. Nekem az elmaradt menses utáni reggel pozitív lett. Sok sikert. Drukkolok!

2009. jan. 27. 10:26
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Szia!Nekem dec 25-én volt meg utoljára én szombat délután teszteltem negativ volt,ma reggel ujra próbáltam és pozitiv!!Reggel tesztelj te is!
2009. jan. 27. 10:29
 3/16 A kérdező kommentje:
Köszi:) És neked gratulálok a kicsihez!:)
2009. jan. 27. 10:29
 4/16 A kérdező kommentje:
2.válaszoló gratulálok a babához:) Akkor ha neked két nappal elöbb volt meg,akkor még én is várok két napot a tesztel,hátha akkor nekem is pozitív lesz:) Neked is volt olyan érzésed mintha meglenne?
2009. jan. 27. 10:46
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
Köszi!Igen én is éreztem sőt néha még most is érzem.Szoritok neked!! Bár nállam állitólag közrejátszik,hogy 9hónapos kisfiam még szopizik.
2009. jan. 27. 13:28
 6/16 A kérdező kommentje:
Ma reggel teszteltem és negatív lett,pedig már 5.napja késik.(nem szokott) Lehetséges,hogy baba van, csak késöbb volt a peteérésem és ezért nem mutatja ki? Reménykedjek még?
2009. jan. 28. 07:50
 7/16 anonim ***** válasza:
A kisfiammal nekem is a 3.teszt lett pozitiv,reménykedhetsz még nyugodtan.Akkor én is igy voltam mint te,hogy tudtam nem szokott késni.Másfajta tesztet vegyél.Most nem tudtam pontosan mert szoptatás alatt volt,hogy 35napra jött meg.Ne aggodj és nem szabad elkeseredni.
2009. jan. 28. 08:22
 8/16 A kérdező kommentje:
Azt meg tudod nekem mondani,hogy a 3.tesztet mikor csináltad? Csak hogy meddig várjak még,amugy most Gabriela tesztet csináltam.
2009. jan. 28. 08:29
 9/16 anonim ***** válasza:
Én a legolcsobbat vettem a gyógyszertárba.Mikor megkelett volna jönnie rá egy hétre.Most is várni akartam még,de kiváncsi voltam!!Sok sikert!Szoritok,és ha még mindig nem jött meg nagy esélyed van a babára!
2009. jan. 28. 12:57
 10/16 A kérdező kommentje:
Aranyos tölled,hogy bíztatsz és mindig válaszolsz:) Szerencsére még mindig nincs semmi,de ma délután elmegyek az sztk-ba és megnézetem, a magándokimhoz akkor akarok menni,ha már biztos a baba:)
2009. jan. 28. 13:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!