Menses után egy két nap szeretkezés után lehetek terhes?
Figyelt kérdés
2008. jan. 21. 10:58
2/5 anonim válasza:
Elméletileg bármikor teherbe eshetsz, gyakorlatilag nem. De én azt mondom mindegy, hogy mikor, védekezés nélkül 50-50% elélyed van rá, hogy terhes leszel.
3/5 anonim válasza:
Elvileg nem. Gyakorlatilag megérhet akkor is egy pete. (sztem iszonyú kevés az esélye)
4/5 anonim válasza:
En ugy tudtam hogy nem.Tobbszor is szeretkeztunk a parommal az evek soran vedekezes nelkul a menses utolso napjaiban. Aztan juliusban a menstruaciom utan 1 nappal nem vedekeztunk es most 29 hetes terhes vagyok...
5/5 anonim válasza:
Szia!Bármikor,ha védekezés nélkül szexelsz,terhes maradhatsz.Már többször,több kérdésre írtam ide,hogy a pete a nők mintegy 65%-ánál érik ciklus 10.-17.napjáig, a maradék 35%,mensi közben,után nem sokkal,vagy közvetlen mensi előtt ovulál.Ilyen a női test.ha nem akarsz babát,mindg védekezz.Egy(24 éves)öreg róka
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!