Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 16-án kellett volna megjönnie,...

16-án kellett volna megjönnie, de még ma sem jött meg. Babás lehetek?

Figyelt kérdés
Sziasztok!16-án kellett volna megjönnie, de még ma sem jött meg.tegnap reggel teszteltem de igazából nem tudtam rajta kiigazodni mert sztem nem volt jó.Na mindegy.Lényeg, hogy ma már kicsit fájnak a melleim.Eddig semmi tünet.Vegyek még egy tesztet?Reggel csináljam?Lehet még baba?(szeretném.)még sosem késett ennyit.köszönöm válaszaitokat
2008. jan. 21. 09:54
 1/2 anonim ***** válasza:
Próbálj megint tesztelni és a reggeli elsőből csináld feltétlen és lehetőleg ne igyál előtte. Mindkét lehetőségre 50-50% az esélyed. Azért, mert nincs tüneted, attól még lehetsz terhes, jönnek azok majd, ha akarod, ha nem.
2008. jan. 21. 10:38
 2/2 anonim ***** válasza:
Nos,ma 21.-e van.Szerintem a tesztnek ki kell lassan mutatnia.Vegyél,de olyan gyógyszertárit,ami nem vizeletsugaras,hanem vizelet csepentős.Így a cseppeket nehéz elszámolni,míg a másodperceket igen is könnyű,és adhat fals eredményt,ha nem megfelelő ideig tartod ott.Az első terhességi tünet nálam amúgy a nagyon erős aluszékonyság,a reggeli rosszullét csak a 6. hét végén jelentkezett.
2008. jan. 21. 10:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!