Homeopátiás Sepia officinalis 15 ch-t kaptam, teherbeesés elősegítésére, betegtájékoztatót keresek, de semmilyen leírást nem találok? Jó szert kaptam?
- Sepia officinalis 15 CH (napi 1*5 golyó: a menzesz előtt gyakori a herpesz magjelenésse, a visszerek fájdalmassá válnak. A hangulat ingerlékeny, könnyen robbanó, keresi az egyedüllétet, nem igényli a vígasztalást, sőt, elutasítja.
Megint én... :-)
Szülés utáni depresszióra: A SEPIA OFFICINALIS 15 CH, napi 1×5 golyós adagolásban akkor szedhető, ha az anyuka sír, lehangolt, keresi az egyedüllétet, elutasítja a vigasztalást.
Ennyit találtam, tény hogy női dolgokkal kapcsolatosak, de teherbeesés elősegítésére utaló cikket nem találtam sehol.
Üdv: 1,2. hozzászóló
És még szeretnék ajánlani 3 könyvet:
Homeopátia napjainkban / [írták Buki Mária et al.] ; [szerk. Sárközy Andrea]
Lockie, Andrew: Encyclopedia of homeopathy (magyar) A homeopátia enciklopédiája : [közérthető útmutató gyakori betegségeink otthoni kezeléséhez homeopátiás szerekkel] / Andrew Lockie ; [ford. Göbölyös Magdolna et al.]
Lockie, Andrew Homeopátia kézikönyv : [választható, hatékony eszköz a betegségek elleni harcban] /
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!