Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Teherbeesés spontán vetélés után?

Teherbeesés spontán vetélés után?

Figyelt kérdés

Pénteken megjött. Nem tapadt meg rendesen a babó és úgy tűnik egészen kiürült.

Kinek mennyi idő után sikerült újra teherbe esnie? Valószínű a komplikáció újra?

2009. jan. 26. 14:41
 1/3 anonim ***** válasza:
Baratnomtol tudom, hogy kb. kb. 3 honap, azert egy alapos kivizsgalas nem artana, hogy kizarjak a komplikaciokat.
2009. jan. 26. 15:19
 2/3 anonim ***** válasza:
Szia! És milyen idős voltál? Csak azért kérdezem, mert nekem is pénteken jött meg, és nekem sem maradt meg a baba. Nekem UH-n egyáltalán nem látszott még, de voltak + tesztjeim. Én kb. 4-5 hetes lehettem. Miután abbahagytam a Duphastont, amit azért szedtem, hogy jobban megtapadjon, akkor jött meg, de valószínű, hogy a kis "magzatunk" már egy héttel korábban levált. Én is azon gondolkodom, hogy vajon sikerülhet-e már most. Mert kaparni nem kellett, és a terhesség is nagyon korai volt. Gyakorlatilag csak egy jól megcsúszott mensihez tudom hasonlítani. Lehet, hogy akár már a következő hónapban is sikerülhet, nem? Csak rá kell segíteni gyógyszerrel, mihelyst + lesz a teszt... Vagy rosszul gondolom?
2009. jan. 26. 16:54
 3/3 A kérdező kommentje:

Én is ugyanígy jártam. Úgy gonodlom, ha rendben elmúlik a mensim, elmegyek a dokihoz egy kivizsgálásra, minden ok-e.

De nem hiszem, hogy siettetni fogom a természetet. Ez jó lecke volt. Most már tudom, mit értettek azon, hogy a bab akkor jön, amikor a legjobb neki. Még egyszer pedig nem szeretném ezt átélni.

Gyógyszert én is kaptam, de nem volt érdemes szednem, már későn volt.

Talán legközelebb segít.

2009. jan. 27. 13:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!