December 10-én mensistem utoljára, szombaton lett pozitív a teszt. Mikor menjek orvoshoz?
Figyelt kérdés
A ciklusaim összevissza vannak.Elötte 45 napra,azelőtt 60 napra jött meg.A 60 napos az sajnos vetélés volt,beavatkozás nélküli.Lillyvel teszteltem,ma is pozitívat mutatott,még nem olyan erős,de tisztán látható,akkor ez tényleg pozitív.Nem szeretnék csalódni.2009. jan. 26. 14:35
1/6 anonim válasza:
nekem december 11-én volt az utolsó mensim,viszont múlt hét csütörtökön negatív volt a tesztem,most nem merek csinálni,félek a csalódástól:-(Csütörtökön megyek dokihoz,kíváncsi leszek mit mond?!Szombat előtt csináltál tesztet?
2/6 A kérdező kommentje:
Szia!igen csináltam csütörtökön,akkor még egyértelmű negatív volt.De most is "erős" halvány,nem kell fény felé fordítgatni.Tüneted van?Nekem csak néha erős folyás,ami szagtalan,olyankor mindíg azt hiszem megjött.
2009. jan. 26. 15:17
3/6 anonim válasza:
Szia,nekem inkább krémes a folyásom.Tünetem hogy szurkál a hasam,én ülőmunkát végzek és rossz felállni meg leülni mert egyből belenyilal.Lehet én is csinálok tesztet holnap,csak félek h negatív lesz.De neked gratula,szerintem hihetsz a tesztnek!Régóta próbálkoztok?
4/6 anonim válasza:
JA,mikor csináltad a tesztet?Reggel vagy napközben?
5/6 A kérdező kommentje:
Nekem is krémes folyásom van.Tavaly július óta próbálkozunk,és Ti (2.)?Az első tesztet reggel csináltam,a másodikat ma délután.
Én fizikai munkát végzek,álló meló,sokat kell emelni és menni.Ha csinálsz tesztet megírod,mi lett???Remélem van neked is baba!
2009. jan. 26. 16:15
6/6 anonim válasza:
Mi már egy éve próbálkozunk,de még csak be sem állt a mensim,azért nem merek reménykedni.Állt 1-2hete szokott késni.Szeptemberben 6 hetet késett,doki szerint lehet elment,mert nem látott már semmit a pozitív tesz ellenére sem.De akkor úgy görcsöltem mint még soha.Ha csinálok tesztet mindenképp szólok.De már most irigyellek:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!