Hét végére nem várom! Tegnap óta nem vagyok jól. Furán érzem magam. Mi bajom van? Mi van velem?

Most lehet, hogy már itt van! :) De ez igazán csak akkor derül ki, ha nem jön meg, és a teszt pozitív.
Tudom, irtó nehéz ezt a néhány napot kivárni, de sajna biztosat csak a teszt tud mutatni.
Szia!
Köszi a választ. Próbálok türelmes lenni és bízni abban hogy már a pocakomban van a baba. :))

Szerintem megvan rá az esély, hogy baba. Én a 2. gyerekemnél pont a nemvárt napján fordult fel a gyomrom olyan "szagtól" amit előtte imádtam. De előtte is volt 1-2 tünet pár napja. Kívánom neked tiszta szívből, hogy kismama legyél! Az evés ha nem megy, ne erőltesd, próbáld ki, milyen ízek esnek jól és olyan kaját egyél. Nekem pl. a savanyú ízek estek jól. Szülésznő ismerősöm mondta ezt, egyek legalább sok gyümölcsöt, zöldséget.
Az első válaszadó amit írt hogy a párja úgy érzi összejött a baba, hát van benne valami. Az első gyermekem érkezését nálunk is megérezte a férjem. Utána sajnos volt egy vetélésem, nem akart bántani akkor de nem érzett semmi különöset. Majd mikor ismét teherbe estem, már kérdeztem tőle: na, szerinted? mik a megérzéseid? lesz baba, nem lesz? Érezte hogy lesz, csak egy kicsit később.
Drukkolok nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!