Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » PCO-s vagyok. Hogyan, mikortól...

PCO-s vagyok. Hogyan, mikortól kell inni, és alkalmazni a cickafark, palástfű, és barátcserje kapszulát?

Figyelt kérdés

Kérem, csak az írjon, aki tényleg tudja, és használt is neki!

Már teljesen el vagyok keseredve, és nem szeretnék még csalódni!

Köszönöm!

2009. jan. 26. 10:40
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

Én nem mérem a hőmet, nem tudom, ez így alakult..

De én is megkérdezem, mert úgy tudom pont azért kell a metformin, ha tüsző megrepedjen, mert az rendbe rakja a hormonokat.

2009. jan. 26. 11:05
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok!

Én nem vagyok PCOs, nekem endometriózisom van(egyik sem jó). De a dokim nekem is azt mondta ha fenn marad a hő akkor tuti volt peteérésed és tüszőrepedés is volt. Nekem a múlt hónapban volt érés, de repedés nem egy ciszta lett belőle. A hőm egész hónapban 36,5 és 36,6 között ingadozott. Se feljebb se lejjebb. Úgyhogy lehet benne valami.

Én most a palástfüvet iszom. Állítólag reggel és este kell egy egy csészével. A peteéréstől a mensiig. Remélem bejön.

Drukkolok mindenkinek.

2009. jan. 26. 11:07
 13/19 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem eddig nem voltak mellékhatások, remélem nem is lesznek. Mi szeptember óta próbálkozunk, eddig sikertelenül :( De próbálok türelmesen várni és nem mégjobban kiborulni. Jövőhéten csinálom meg az újabb tesztet.

üdv: B

2009. jan. 26. 11:08
 14/19 A kérdező kommentje:
Hát remélem neked is segítenek majda ateák, utolsó hozzászóló!
2009. jan. 26. 11:08
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó vagyok. Még annyit hogy mi több mint egy éve próbálkozunk. Nem szabad feladni és elkeseredni. Én is nagyon sok fájdalmas beavatkozáson és sok negatív teszten vagyok túl. Tényleg szőrnyű, de meglátod mindegyikünknek jön a baba hamarosan. Ahol ennyire jó helye lesz, mert ennyire várjuk ott jönni fog. Tudom.
2009. jan. 26. 11:09
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
Azt nem tudom, hogy a metformin miért kell, nekem volt spontán peteérésem minden hónapban. 3 hónapig kellett mérnem a hőmet és azt értékelte ki, nézte az emelkedést és hogy megfelelő ideig fennmarad-e a hő, vagyis megfelelő hosszú -e a lutherális fázis, és bekarikázta, hogy kb mikor van peteérés.
2009. jan. 26. 11:09
 17/19 anonim ***** válasza:

Bízzunk benne, mert egy egy negatív teszt után úgyérzem hogy mehasad a szívem és teljesen kiborulok,mert attól félek hogy a párom egyszer beleun és lelép.

üdv: B

2009. jan. 26. 11:13
 18/19 A kérdező kommentje:

Én is ettől félek!

Mert nega tesztek után általában sírok, és attól tartok, hogy a párom sem lesz mindig lojális!

Félek attól is, hogy nem látja bennem a nőt, mert nem esenm teherbe, és ott hagy..

Elég sokat is sírok, és nem egy ilyen nőt kívánna magának sztem, csak hát ezek a sírások önkéntelenül jönek..

2009. jan. 26. 12:33
 19/19 anonim ***** válasza:
Hogy álltok azóta????
2013. aug. 30. 15:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!