PCO-s vagyok. Hogyan, mikortól kell inni, és alkalmazni a cickafark, palástfű, és barátcserje kapszulát?
Kérem, csak az írjon, aki tényleg tudja, és használt is neki!
Már teljesen el vagyok keseredve, és nem szeretnék még csalódni!
Köszönöm!
Én nem mérem a hőmet, nem tudom, ez így alakult..
De én is megkérdezem, mert úgy tudom pont azért kell a metformin, ha tüsző megrepedjen, mert az rendbe rakja a hormonokat.
Sziasztok!
Én nem vagyok PCOs, nekem endometriózisom van(egyik sem jó). De a dokim nekem is azt mondta ha fenn marad a hő akkor tuti volt peteérésed és tüszőrepedés is volt. Nekem a múlt hónapban volt érés, de repedés nem egy ciszta lett belőle. A hőm egész hónapban 36,5 és 36,6 között ingadozott. Se feljebb se lejjebb. Úgyhogy lehet benne valami.
Én most a palástfüvet iszom. Állítólag reggel és este kell egy egy csészével. A peteéréstől a mensiig. Remélem bejön.
Drukkolok mindenkinek.
Szia!
Nekem eddig nem voltak mellékhatások, remélem nem is lesznek. Mi szeptember óta próbálkozunk, eddig sikertelenül :( De próbálok türelmesen várni és nem mégjobban kiborulni. Jövőhéten csinálom meg az újabb tesztet.
üdv: B
Bízzunk benne, mert egy egy negatív teszt után úgyérzem hogy mehasad a szívem és teljesen kiborulok,mert attól félek hogy a párom egyszer beleun és lelép.
üdv: B
Én is ettől félek!
Mert nega tesztek után általában sírok, és attól tartok, hogy a párom sem lesz mindig lojális!
Félek attól is, hogy nem látja bennem a nőt, mert nem esenm teherbe, és ott hagy..
Elég sokat is sírok, és nem egy ilyen nőt kívánna magának sztem, csak hát ezek a sírások önkéntelenül jönek..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!