PCO-s vagyok. Hogyan, mikortól kell inni, és alkalmazni a cickafark, palástfű, és barátcserje kapszulát?
Kérem, csak az írjon, aki tényleg tudja, és használt is neki!
Már teljesen el vagyok keseredve, és nem szeretnék még csalódni!
Köszönöm!
Szia!
A cickafark teát a mensi első napjától a 14. napig kell inniutánna meg a palástfüvet a következő ciklusig.Én is pcos vagyok és még nekem a doki írt fel closty-t, duphaston-t meg most kezdtem el a merckfornit szedni. De van akinet a metformint írják fel. Állítólag mind a kettő jó. Elkeseredni meg nem szabad, igaz én beszélek aki már teljesen ki van bukva. De mindíg bízni kell a csodában. Ti mióta próbálkoztok?
Üdv: B
Kedves B!
Lassan fél éve próbálkozunk.
Csak abban az a rossz, h a gyógyszer mellékhatásoktól, meg a sok sok negatív teszttől már kivagyok!
Én metfogammát szedek(olyan mint a metformin) attól az első időkban sokszor volt hányingerem, meg clostyt is.
Ti?
Én sem tudom már, mert már arra is gondoltam, hogy nem reped meg a tüszőm!
Mert megérni megérik, mert uh láttuk, és jó időben is vagyunk együtt, még se jön össze.
Lehet nem is reped meg a tüsző?
Ez metfogamma(metformin) mellett lehetséges?
Hát ezt nem értem én se!
A héten megyek a dokimhoz, és megkérdezem már ezt tőle.
A hőmet viszont nem mérem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!