Még mindig nem jött meg.tegnap többször éreztem a mensis görcsöket.és sokszor hittem azt hogy most jött meg. mára teljesen elmúlt. Kiváncsi lennék hogy most mi van?
Figyelt kérdés
még mindig nem jött meg.tegnap többször éreztem a mensis görcsöket.és sokszor hittem azt hogy most jött meg.
mára teljesen elmúlt.
ez volt a kérdésem: [link]
2009. jan. 26. 09:53
11/20 anonim 

válasza:

Várjuk a fejleményeket! Egész komoly szurkolótábort hoztál itt össze :)
12/20 A kérdező kommentje:
megcsináltam a tesztet.sajnos negatív...
ma már ki kellet volna mutatnia ha van baba.
:-((
2009. jan. 27. 08:56
13/20 anonim 

válasza:

Szia!
Sajnálom, pedig úgy drukkoltam. Ha nem jön meg akkor pár nap múlva csinálj még egyet. A negatív teszt tévedhet!
14/20 anonim 

válasza:

Én is sajnálom, és szerintem is tesztelj ha nem jön meg, vagy egy hét múlva!
15/20 A kérdező kommentje:
gondoljátok?még mindig nem jött meg.volt tegnap valami barnás folyás kb 2 csepp.és ennyi...
2009. jan. 28. 11:46
16/20 A kérdező kommentje:
ma is volt fura folyás..olyan krémes halvány barna.épp hogy nem fehér.de amúgy egész nap fehér van.még nem jött meg.most mi van???
2009. jan. 28. 18:01
17/20 anonim 

válasza:

Szia!
Csinálj még egy tesztet. Hátha az előző tévedett...
18/20 A kérdező kommentje:
nem tévedett.tegnap megjött...
:-(
2009. jan. 30. 18:57
19/20 anonim 

válasza:

oh, sajnálom. :( de a következő hónapban talán összejön. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!