A teszt negatív, 3 napig tartott az utolsó menszeszem. Most ez terhesség vagy nem?
Figyelt kérdés
Ma csinàltam terhestesztet mert hiàba jött meg a mensim jan 10-èn,ami 3 napig tartott terhes tüneteim voltak,vannak.A teszt Negativ lett.A höm reggel 36,9 volt de most meg 37,1.Egyszerüen nem èrtem mi van velem.Volt màr valaki köztetek igy?Szerintetek beteg vagyok?Kèrlek titeket irjatok valami biztatot!! Köszönöm Mindenkinek aki elolvasta a levelem!!2008. jan. 20. 18:44
1/1 anonim válasza:
Szia! Nem lehet,hogy nagyon akarod a babát,mert nekem sajnos akkor volt ilyen.Könnyű azt mondani,hogy ne görcsöljön az ember,de sajnos van benne valami.Próbálj egy kicsit másra figyelni,csak szeressétek egymást!Sok sikert a babához!Ma már egy boldog anyuka
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!