Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehetek terhes ha már lassan...

Lehetek terhes ha már lassan 2 hónapja nemjött meg de a párommal körülbelül 1 hónapja feküdtem le?

Figyelt kérdés
Egy 15 éve lány vagyok már 4 fiúval voltam együtt eddig és az utolsónál akadt egy kis probléma. Körülbelül 1 hónapja lefeküdtem egy sráccal akivel lassan 4 hónapja járok de már másfél hónapja nemvolt vérzésem lehetek terhes? A gumit megnéztük és nemvolt szakadt. Eddig semmi bajom nincsen nem vagyok se kövérebb hányingerem nincs stb. eddig elég rendszertelenül jött a vérzésem valamikor hó elején valamikor hó végén.
2009. jan. 25. 22:18
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
15 évesen négy pasival??:O Ha eszed van szexelni, akkor arra nincs, hogy vegyél tesztet és megnyugodjál?Ezt mi neked nem tudjuk megmondani, menj el dokihoz...
2009. jan. 25. 22:20
 2/5 anonim ***** válasza:
75%

Az igen! 15 évesen 4 partner...Hány hónap alatt zavartad le őket? Csak kíváncsiság...

Ha lenne eszed, már rég csináltál volna tesztet, hogy ne kelljen parázni! Amúgy meg GYEREKKORBAN általában rendszertelen a menzesz.

Mellesleg ha már olyan hű de nagyon érett vagy a szexre, rég utána járhattál volna, mikortól milyen terhességi tünetek jelentkeznek.

2009. jan. 25. 22:24
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Nincs beállva a hormonrendszer, mutatván, hogy fejletlen vagy még. Majd ha felnősz, majd beáll, addig nem baj a késés.

Vegyél tesztet, hogy megnyugtasd magad.

Ha anyád lennék, már rég kivertem volna az olyan butuska gondolatokat a fejedből, mint a szex. De ez más lapra tartozik.

2009. jan. 25. 22:43
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Hát igen, itt aztán fogsz kapni hideget-meleget...

Tőlem is, nyugi! 15 évesen nem a partnereket kéne cserélgetni, hanem a barbie babát biológia tankönyvre! Ha terhes vagy, meg is érdemled...

2009. jan. 25. 22:44
 5/5 anonim ***** válasza:

a remény hal meg utoljára

szólj, ha meghalt.

2009. jan. 26. 00:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!