Ugye tesztelhetek már holnap szerintetek is, és ne izguljak?
Az elmúlt fél évben legkésőbb a 30. napon mindig megjött, előtte 1-2 nap barna. Most a 32. napon vagyok, és semmi. Az elmúlt pár napban csak reggelente volt egy-egy fél kisujjnyi körömnyi világosbarna pecsét vagy apró kis szövetdarab, de csak papíron, a nap többi részében sehol semmi, száraz vagyok. A hőm tegnap, tegnapelőtt reggel 36,8, ma 36,95 °C.
A hasamat azért érzem. Szombaton olyan görcsök voltak, mintha megjönne, azóta csak feszülget időnként. Azért ez a minimális barnácska foltocska reggelente aggaszt, a hőmérséklet és az idő múlása megnyugtat. Ma tudok tesztet venni, holnap reggel megcsinálnám.
Sok helyen olvasom, hogy a mensi idejében volt barna pecsételésük, ami utána elmúlt, én is ebben bízom, és hogy van valaki már velem... :-)
3 éve várjuk, 2 éve voltak + tesztek, de elment,mielőtt a doki látott volna valamit. Amúgy egészségesek vagyunk mindketten.
Szerintetek, holnap 33. napon, már mutathat a teszt valamit, ha amúgy általában 30-ra jön meg? És izguljak a pötty miatt, ha a hőmérsékleten amúgy rendben?
Velem "beszélgettél".
Nagyon örülök neked!!! Gratulálok, és boldog babázást!!! :)
Szia!
Én is szeretnék gratulálni!
Annyit szeretnék még mondani, hogy önmagában a 2 fölötti pajzsmirigy érték is elég lehet ahhoz, hogy ne sikerüljön a baba. Lehet hogy nem számít kórosnak, bár nekem 3,9-cel már kihullott a hajam fele, holott az még mindig határértéken belül van. Megnézném mi alapján határozták meg a határértékeket! :-/
Fontos, hogy menj vissza a dokihoz, aki felírta a gyógyszert a pajzsmirigyedre, mert lehet, hogy meg kell emelni az adagot! Ha ugyanis megint magas lenne, ami a terhességnél elég valószínű, akkor az bajt okozhat!!
Nem ijesztgetni akarlak, de nekem azonnal duplájára emlték a gyógyszeremet, hogy kiderült a baba!!!
Nyugodt, kellemes babavárást kívánok!
Kedves Kérdező!
Nagyon szépen írtál és őszintén gratulálok!
Biztosan minden rendben lesz,írj majd!
2,5 éves kisfiú anyukája
Január óta most lépek be először, és jelentem, holnap 16 hetesek leszünk! A 12 hetes UH és genetika alapján minden rendben, én is jól vagyok, az első 12 hét sem volt vészes, csak émelygés volt kb. 2 hétig a 7-8. hét környékén.
Remélem, minden rendben marad.
Aki babát szeretne, mindenkinek szorítok, kitartás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!