Nemvárt napján 37,6 jó jel babára?
Figyelt kérdés
2009. jan. 25. 12:14
2/14 A kérdező kommentje:
Annak nagyon örülnénk, remélem igazad lesz:)
2009. jan. 25. 12:18
3/14 anonim 

válasza:

Szerintem ez kicsit sok.Én úgy tudom hogy ilyenkor nem szokott hőemelkedés lenni.Nekem nem vot.(az igaz hogy kicsivel magasabb marad a testhőmérséklet ,de nem ennyivel,36,9, 36,8,szerintem a normáliha terhes vagy)
4/14 A kérdező kommentje:
Egy héten belül ha nem jön meg tesztelek, aztán azzal többet tudok majd.
2009. jan. 25. 12:24
5/14 anonim 

válasza:

Ez reggeli hő valamelyik testnyílásban? Mert akkor igencsak bíztató! :)
6/14 anonim 

válasza:

Szia!
Nekem a nem várt előtt egy nappal már pozitív lett a tesztem. Szerintem hamarabb is tesztelhetsz, de ha ilyen jó kötélidegeid vannak, akkor várj. Én nem bírtam ki.
Amúgy biztató a dolog.:)
Van esetleeg valami más tüneted is?
7/14 A kérdező kommentje:
A mindjárt megjön érzés, meg valami olyasmi mintha tele lenne a hasam, de amúgy semmi más.Muszály a kötélideg, mert már jópárszor láttam egy csíkot:(
2009. jan. 25. 12:47
8/14 anonim 

válasza:

ne aggódj:)nekem mensi napján 37,5 volt:)
minden esély megvan a babára:)
7 hetes kismama
9/14 A kérdező kommentje:
Még mindíg nem jött meg.Már nem bírom tovább, vettem ma egy tesztet és holnap reggel remélem azt látom rajta amit szeretnék.4 nap késés már jó??
2009. jan. 28. 11:54
10/14 A kérdező kommentje:
- :( Igaz este csináltam.De akkor mi lehet??Még mindíg semmi.
2009. jan. 29. 09:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!