Pé-m után egy héttel 37.1-ről ma reggel lejjebb ment a hőm 36.95-37-re. Ez baj? Hisz még van egy hetem a nem vártig. A párommal jókor voltunk együtt, így remélem hogy sikerül a baba.
Figyelt kérdés
Remélem azért holnap visszaugrik a hőm. Volt már ilyen tapasztalat?2009. jan. 25. 10:25
1/10 anonim válasza:
Ha még a coverline fölött vagy, akkor nem számít leesésnek. Szorítok!!!
2/10 A kérdező kommentje:
Még jóval felette vagyok, a coverline 36.6-ra van húzva. Köszi a drukkot, reménykedem én is.
2009. jan. 25. 11:58
3/10 anonim válasza:
Újra én: sajnos saját tapasztalat híján, csak információim szerint mondom: akár jó jel is lehet, azt mondják, beágyazódáskoor is leesik a hő. És ha valóban babás vagy, és AKKOR jött össze, amikor kellett, akkor pont most vagy beágyazódásnál. Kb. egy hét múlva tesztelhetsz! És remélem, nem jön meg! :-)))
4/10 A kérdező kommentje:
De jó lenne!!! Nagyon aranyos vagy! :) Bárcsak úgy lenne. Elvileg 1 hete volt pé-m és akkor együtt is voltunk párszor. Így esély van rá.
Neked is szurkolok ha akartok babát! :D
2009. jan. 25. 12:21
5/10 anonim válasza:
Köszi... Mi akarunk, csak ő nem akar jönni, már rég. De már kezelem magam, folsavval meg E-vitaminnal, és a véremet is már analizálják, lehet jövő héten már egyéb gyógyszereket is szednem kell. Neked viszont nagyon szorítok!!! :-)
6/10 anonim válasza:
Szia!
Hogy igazoljam az előttem szólót, belinkelem az én görbémet. Nekem a pé utáni 6. napon esett le a hő, aztán szép lassan araszolt vissza.
A pé-t nem jól jelölte be vmiért, dec 31-én volt.
Drukkolok!!!
7/10 anonim válasza:
Gratulálok az utolsó válaszolónak!
8/10 A kérdező kommentje:
Köszi a linket a hődről, megnéztem, és GRATULÁLOK! :) Akkor az enyém is bíztató lehet?
2009. jan. 25. 14:30
9/10 A kérdező kommentje:
Szerintem egy nappal később volt pé-m mint berajzolta. Nem?
2009. jan. 25. 14:31
10/10 anonim válasza:
A ciklus össze-vissza rajzol, ne vedd komolyan :-))) a lényeg hogy legyen egy diagrammod, Te úgyis tudod, mikor volt ovulációd. Én egyébként a fertilityfriend-et használom. Nagyon pontos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!