Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kb. öt napja volt peteérésem....

Kb. öt napja volt peteérésem. Két napja körül fáj a hasam, olyan mintha meg akarna jönni, és sűrűn járok pisilni. Mitől lehet ez?

Figyelt kérdés
2009. jan. 25. 09:46
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:

Látom senki nem ír, pedig én is vártam, hogy valami okosat olvashassak ebben a kérdésben.

Nekem 4 napja volt pém és sokat szúr a hasam. Ennyi tünetem van, de én kétlem hogy ez vagy a Te sűrűn járós tüneted már a babát jelezné. Szerintem ehhez még túl korai, hiszen elvileg majd csak most fog beágyazódni. Tehát még nincs kapcsolat közöttünk.

Ha egy héttel később lennénk, akkor már ezek lehetnek igazi babás tünetek, de szerintem még korai.

2009. jan. 25. 17:03
 2/15 anonim ***** válasza:
Nekem a peteérés után 5 nappal volt ilyesmim. Megjön érzés, haspuffadás. 4 napig tartott. (ilyen még sohasem történt velem) Mára várom, de eddig nem jött meg, és bár nincs semmi konkrét tünetem, valahogy mégis máshogy érzem magam mint máskor. Szédelgek, meg rossz a közérzetem. Nem állandóan, hullámszerűen tör rám. (persze ez lehet a közeledő mensi miatt is) Ha ma nem jön meg, holnap reggel csinálok egy tesztet. Ha érdekel titeket az eredmény, akkor megírom. Persze ezt készpénznek nem lehet venni, de hátha...:)
2009. jan. 26. 08:37
 3/15 anonim ***** válasza:

Persze, írd meg! Én nagyon örülnék neki!

Reméljük pozitív lesz... :-)

Köszi.

első v.

2009. jan. 26. 09:50
 4/15 anonim ***** válasza:
azóta fokozódott a helyzet. Most már egyfolytában szédülök és furcsa hányinger kerülget. Szóval vagy tényleg baba van a dologban, vagy valamit elkaptam. Reméljük az előbbi. Holnap jelentkezem!
2009. jan. 26. 09:56
 5/15 anonim ***** válasza:
Az utolsó levélíró voltam. Ma megcsináltam a tesztet és negatív lett. Nem igazán értem, mert a mensinek azóta sincs jele. Az émelygés meg bár enyhébb formában most is megvan. Pedig extra digitális tesztem volt, Clearblue. Allitólag az elmaradt mensi napján már 99%-os pontossággal kimutatja a terhességet. Elég kicsit az esélye hogy az 1%-ban vagyok... Mindegy, most várok és majd kiderül.
2009. jan. 27. 11:33
 6/15 anonim ***** válasza:

Szerintem amíg nincs mensi, addig van remény! Remélem mióta írtál még nem jött meg. Az pedig fura, hogy a tesztre ezt írják, mert mi van ha valakinek később van peteérése...? Mondjuk a 21. napon, nekem is akkor volt mikor a fiam fogant. Nem is mutatta ki a teszt az elmaradt mensi napján, csak 5 nappal utána!

Írj ha van valami fejlemény!

2009. jan. 27. 18:26
 7/15 anonim ***** válasza:
Még mindig nem jött meg és még csak nem is érzem, hogy megakarna. Tudom, hogy hülyeség ilyet mondani, de én hétfő óta biztos vagyok benne, hogy babacska van a pocakban:) Mindenképpen írok, hogy mi volt holnap. Bár lehet, hogy csak pénteken kéne tesztelnem. Szerintetek?
2009. jan. 28. 09:47
 8/15 anonim ***** válasza:

Nagyon kíváncsi vagyok Rád! Holnap lesz akkor már 3 napja hogy késik a mensid ha jól számolom. Akár már holnap reggel is megcsinálhatnád, de ha kibírod, várj péntek reggelig.

Mindenképp írd meg mi újság!

Nekem elmúltak a fura tüneteim mára. Jövőhét szerdára várom. most a pé után pár 3-4 napig éreztem olyat mint a méhösszehúzódás szinte egész nap és ha leültem vagy felálltam belenyillalt. Neked is ilyen hasfájádsod volt pé után?

2009. jan. 28. 10:50
 9/15 anonim ***** válasza:
H
2009. jan. 28. 10:51
 10/15 anonim ***** válasza:

Bocs az előbbiért. Véletlenül megnyomtam valamit.

Szóval nem biztos hogy kibírom péntekig, mert ma megint extrémen erős az émelygés. Szerintem ezer százalék hogy babát várok, hiszen ismerem magamat. A mensim azóta sem jött meg, és jele sincs. Bár általában napokkal előtte szoktam érezni hogy jönni fog.

Nekem is kb a várt előtt egy héttel maradt abba a furcsa fájdalom. Nekem is nyilalós volt, de azt észrevettem, hogy ha feküdtem sokkal kevésbé volt rossz, sőt sokszor akkor teljesen megszűnt a fájdalom. Ezt nem nagyon tudtam értelmezni. Mindenesetre holnap csinálok egy tesztet, de ha negatív lesz, úgysem fogom elhinni:)) Amíg nem jön meg, addig bármi lehet.

2009. jan. 28. 10:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!