Lehetséges, hogy az UH-on miomagöbnek nézik a babát?

Tesztet csináltál? terhességi tünetek vannak?
Nekem 5 éve mondták, hogy miómám van, közben pozitiv tesztem volt, meg terhességi tünetek,az uh nem talált semmit. 2x csináltak küretet mert egyfolytában véreztem.
3 hónap múlva derült ki, hogy méhen kívüli vagyok, egy másik kórházban.

Szió!
Méhen kívül nekem sem látták, pedig csináltak egy pár uh-t. A végén találtak hasi uh-n egy 2,5 cm átmérőjű, vérrel teli cisztikus képletet,abból tudták, hogy az. Nekem állandóan hőemelkedésem volt, és a köldökömtől a jobb oldalamba hasító iszonyatos fájdalom(azt hitték, hogy vakbél)+hőhullám. Az volt a legrosszabb, hogy senki nem hitt nekem, a sebész is azt mondta, hogy jó erős szimula!! A végén ő is megrémült, mert majdnem hazaengedett, csak elöbb elküldött hasi uh-ra, hogy "megnyugodjak" nincs semmi bajom, csak szimula!
Ezek elég borzasztó történetek!
Reméltem én megúszom, de sajnos elvetéltem. Nem tudom, hogy lehet ezt túlélni....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!