Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehetséges, hogy az UH-on...

Lehetséges, hogy az UH-on miomagöbnek nézik a babát?

Figyelt kérdés
6hete késik. A doki terhes méhet tapintott,de az Uh-os orvos viszont hosszas keresgélés után 12mm-es miomát telált. Teljesen kivagyok. Nagyon vártam ezt a babát, de a doki azt mondta, h már nincs ott. Van még miben reménykedni?
2009. jan. 25. 02:10
 1/4 anonim ***** válasza:

Tesztet csináltál? terhességi tünetek vannak?

Nekem 5 éve mondták, hogy miómám van, közben pozitiv tesztem volt, meg terhességi tünetek,az uh nem talált semmit. 2x csináltak küretet mert egyfolytában véreztem.

3 hónap múlva derült ki, hogy méhen kívüli vagyok, egy másik kórházban.

2009. jan. 25. 10:08
 2/4 A kérdező kommentje:
volt 1 pozitiv(1,5hete) és azóta 5db negatív tesztem is,a doki szerint már felszívodott a baba. Méhen kívül nem látták, de sajni belül sem, csak ezt a miomát. Lehet, vogy nekem is el kellene mennem máshová? Állandóan tompán fáj a hasam, de nem mint mensi előtt, és a melleim is nagyon érzékenyek. Tegnap éjjel aludni sem tudtam annyira szarul voltam. Nem akarom elhinni, hogy nincs ott semmi, mert semmi sem ürült ki belőlem! egy csep vér sem volt, se barna, se semmi...
2009. jan. 25. 11:45
 3/4 anonim ***** válasza:

Szió!

Méhen kívül nekem sem látták, pedig csináltak egy pár uh-t. A végén találtak hasi uh-n egy 2,5 cm átmérőjű, vérrel teli cisztikus képletet,abból tudták, hogy az. Nekem állandóan hőemelkedésem volt, és a köldökömtől a jobb oldalamba hasító iszonyatos fájdalom(azt hitték, hogy vakbél)+hőhullám. Az volt a legrosszabb, hogy senki nem hitt nekem, a sebész is azt mondta, hogy jó erős szimula!! A végén ő is megrémült, mert majdnem hazaengedett, csak elöbb elküldött hasi uh-ra, hogy "megnyugodjak" nincs semmi bajom, csak szimula!

2009. jan. 25. 16:04
 4/4 A kérdező kommentje:

Ezek elég borzasztó történetek!

Reméltem én megúszom, de sajnos elvetéltem. Nem tudom, hogy lehet ezt túlélni....

2009. jan. 26. 22:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!