Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Az LH tesztjeim sorban negatív...

Az LH tesztjeim sorban negatívak, de a görbém szerint normális a ciklusom, van peteérésem. Ilyenkor mi van?

Figyelt kérdés
Minden reggel hőmérőzök, normális 2 fázisú görbéket produkálok, az LH tesztjeim mégis mindig teljesen negatívak. Délután szoktam LH tesztelni Vaterás One step teszttel. Rossz lenne a teszt???
2010. dec. 26. 08:56
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

En is a one step-et hasznaltam, annyi, hogy nem vateran vettem, hanem ebay-en, mert kulfoldon eltunk.

Elvileg szabalyos 28 napos ciklusaim vannak, a 11. naptol teszteltem, mert az elso babank a 12. napon fogant korabban. A 15. napon meg mindig negativ volt az lh-teszt, kezdtem azt hinni, hogy valami gond van.

De nem volt gond, a 16-17. napon egyertelmuen pozitiv lett, mutatta a peteerest, meg is fogant a masodik babank abban a honapban (azota mar 10 honapos).

Szoval en nem csalodtam ebben a fajta tesztben.

Tuti jo egyebkent, jo a szavatossagi ideje?

Mikor teszteltek?

En mindig delutan 5 korul csinaltam a tesztet ugy, hogy deltol igyekeztem nem sokat inni es nem jarni pisilni, hogy ne legyen hig a vizelet. Az elado mondta, hogy igy csinaljam, illetve azt hiszem, hogy a hasznalatiban is benne volt, merthogy az lh hormon napkozben termelodik.

Ha igy csinaltok es megsem jo, akkor passzolok.

Jah, es nalunk annyira bejott ez a teszt, hogy en jostesztnek is hasznaltam, maradt harom darab es mivel nagyon biztam benne, hogy megfogant a baba, igy a peteeres utani 7. naptol teszteltem lh-teszttel reggeli elso vizelettel. a 7. napon alig lathato volt a masodik vonal, a 8. napon sejtheto, a 9. napon halvany. Nem volt tobb tesztem, ket nappal kesobb a szinten one step terhessegi teszt is pozitiv lett mar.

Sok sikert nektek!

2010. dec. 26. 23:31
 12/12 A kérdező kommentje:
Ki fogom próbálni a pisivisszatartós módszert! Köszi!!!
2010. dec. 26. 23:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!