Mi lehet most? Mitől volt kicsit véres a nyákom?
holnap kellene megjönnie.előtte két nappal mindenféle fájdalmam van,amit az ember lánya ilyenkor érezhet.ma semmi.de egyáltalán.volt ma délelőtt átlátszó nyákom,ami kicsit véres volt.akkor láttam meg mikor megtöröltem WC után,két csík volt a papíron.de azóta semmi.olyan már volt hogy rózsaszínes folyásom volt,de az több,és utána 2-3 órával meg is jött.mi lehet ez?valaki tapasztalt ilyet?
megint nem sikerült a baba??? :-(
nem érzek tüneteket,csak egy kis esti émelygést.de az reggel kéne hogy legyen.nem??
Szia!
Két okot ismerek én, az egyik amit nem írok le, hogy bízzunk a babában, a másik, hogy beágyazódott a picur.
Remélem az utóbbi, de akkor a váladékod nem lesz sokáig rózsaszín, holnapra elvileg már biztosan tejfehér lesz.
Sok sikert!
Nagyon drukkolok neked hogy baba legyen =) A szüleim 10 évig próbálkoztak, hogy megszülethessek. Anyukám már minden reményt feladott. Orvosok is mondták, hogy nem értik mert teljesen egészségesek voltak apukámmal. Aztán már egyikük sem görcsölt tovább, megnyugodtak...és talán ez segített abban, hogy én megszülethessek =)Szóval azt javaslom, hogy kevesebbet aggódj és élvezd jobban a pároddal az együtt töltött időt :) Próbálj meg ilyenkor nem a babára gondolni,bár tudom, hogy ez nehéz :)De hidd el hogy sikerülni fog :) Abban teljesen egyetértek, hogy igazságtalan az élet, mikor olyanoknak ad kincset, akik eldobják maguktól...más aki vágyik rá meg nem kap...Törődj sokkal többet magaddal, vigyázz arra miket eszel...legyél sokat a szabadban. Néha egy-egy nyugató séta is csodákat tehet:)Magamból kiindulva tudom, hogy a világ legboldogabb kisgyermeke lesz az, akit ennyire várnak a szülei=)Jah és aztán még született egy kisöcsém és hat évvel később egy kishugom is :)
Sok kitartást és legjobbakat neked és a párodnak is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!