Fehér pecsételgetés, elég sűrű, de nem sok - peteérés és menszi között, mit jelenthet?
szia.
Nem elkeseríteni akarlak de a fehér pecsételgetés inkább mensire utal mint beágyazódásra de ez sem törvényszerű , és kívánom hogy baba legyen .
Hányadik napon vagy?
akkor ha jól számolom a 20. napon vagy és ha te vagy a kivétel akkor lehet beágyazódás , mivel valakinek fehér , valakinek barna valakinek semmi jele nincsen de remélem neked a babót jelzi , szerintem egy érzékeny tesztel tesztelj egy hét múlva és írd meg az eredményt , de szorítok a + tesztért.
Első voltam.
Teljesen egyetértek az utolsó válaszolóval. Mindíg azt kell figyelni, hogy a te tested a megszokottól eltérő dolgokat produkál, vagy nem. Nekem szokott mensi előtt fehér folyásom lenni, de amikor sikerült a baba, akkor teljesen elmaradt!! Ugyanez a hőmérsékletre is igaz. A többiekéhez nagyon alacsony volt a mensi előtt, de az enyémhez viszonyítva az egekben volt. Ezekből tutira tudtam, hogy eljött a mi időnk. Ráadásul a mensi napjától 1-2 napig még émelygésem is volt.
Figyeld csak a tested, elárul mindent!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!